ΚΟΣΜΟΣ

Επέμβαση των ανδρών ασφαλείας του Σάντερς κατά την διάρκεια ομιλίας του

Επέμβαση των ανδρών ασφαλείας του Σάντερς κατά την διάρκεια ομιλίας του
REUTERS

Η ομιλία του δημοκρατικού υποψήφιοι Μπέρνι Σάντερς στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, διακόπηκε χθες, με τους σωματοφύλακες του να επεμβαίνουν και να μπαίνουν μπροστά του, όταν τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι πέρασαν το κιγκλίδωμα ασφαλείας και κινήθηκαν προς το βάθρο που βρισκόταν ο Σάντερς.

Ο δημοκρατικός υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα, εκείνη την ώρα μιλούσε για τους νέους που στηρίζουν την καμπάνια του, όταν δύο άνθρωποι της ασφάλειάς του όρμησαν στην σκηνή. Ένας από αυτούς ζήτησε από τον Σάντερς να κάνει πίσω κι ο άλλος τον κάλυπτε από πίσω.

Οι «εισβολείς» γρήγορα απομακρύνθηκαν από την φρουρά του Σάντερς, πριν ακόμη προλάβουν να πλησιάσουν τον δημοκρατικό υποψήφιο.

«Δεν πτοούμαστε εύκολα», είπε ο Σάντερς, ο οποίος φάνηκε να μην ενοχλείται από το περιστατικό ενώ συνέχισε την ομιλία του.

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσοι ακριβώς άνθρωποι και γιατί διαμαρτύρονταν. Σε βίντεο του CNN φαίνονται τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι να απομακρύνονται από τους σωματοφύλακες.

Ο Μπέρνι Σάντερς, γερουσιαστής από το Βερμόντ, εξακολουθεί να δίνει «μάχη» απέναντι στην Χίλαρι Κλίντον για την υποψηφιότητα των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ