ΚΟΣΜΟΣ

Το σκυλί που αγνοήθηκε από 18.720 άτομα θα γίνει αστέρας του Χόλιγουντ

Το σκυλί που αγνοήθηκε από 18.720 άτομα θα γίνει αστέρας του Χόλιγουντ
FACEBOOK / Freshfields Animal Rescue 'Freya's' Doggie Diary

Δεν έχουν περάσει παρά μόλις δέκα ημέρες από τότε που η ιστορία του πιο μοναχικού σκυλιού της Βρετανίας είδε το φως της δημοσιότητας και έγινε θέμα και στο CNN Greece. Η Φρέγια μπορεί τελικά να αγνοήθηκε από 18.720 επισκέπτες, αλλά η κατάφερε να συγκινήσει τον σκηνοθέτη Michael Bay. Και πολύ σύντομα, θα γίνει σταρ του Χόλιγουντ...

Το πανέμορφο μπουλ τεριέ, το οποίο είχε εντοπιστεί πριν από 6,5 χρόνια να τριγυρίζει αδύναμο στους δρόμους του Λίβερπουλ και βρήκε στέγη στο καταφύγιο Freshfields Animal Centre, δεν είχε την τύχη με το μέρος του.

Από τότε μέχρι και σήμερα, η Φρέγια περίμενε μάταια να βρεθεί ένας επισκέπτης που θα της πρόσφερε μια μόνιμη στέγη και μια ζεστή αγκαλιά. Περίμενε, όμως, μάταια καθώς κανείς από τους 18,270 που πέρασαν τις πύλες του καταφύγιου, δεν την επέλεξε για κατοικίδιό του.

Οι υπεύθυνοι του Freshfields Animal Centre δημοσιοποίησαν την ιστορία στα social media. Κι όλα δείχνουν να αλλάζουν γι αυτό το αξιαγάπητο σκυλάκι, καθώς σύμφωνα με το ondemandnews.com, επελέγη από τον Michael Bay για παίξει ένα ρόλο στη νέα ταινία των Transformers.

Φρέγια, το Χόλιγουντ σε περιμένει. Και μετά οι υποψήφιοι θα κάνουν ουρά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ