ΚΟΣΜΟΣ

Φάρσα η ιστορία των Βρετανών που αντί για «παρατήρηση δελφινιών» βρέθηκαν στη Συρία (pics)

Φάρσα η ιστορία των Βρετανών που αντί για «παρατήρηση δελφινιών» βρέθηκαν στη Συρία (pics)
TWITTER / The LAD Bible

Το να ολοκληρωθεί μια βραδιά κραιπάλης με πρωινή βόλτα στο πέλαγος για παρατήρηση δελφινιών είναι κάτι που άλλους τους συγκινεί και άλλους τους αφήνει παγερά αδιάφορους. Από το να ξεκινήσεις για αυτό και να βρεθείς, όμως, στην εμπόλεμη Συρία είναι εμπειρία αξέχαστη. Αρκεί να μπορείς να ...θυμάσαι. Και τελικά, η υποτιθέμενη εμπειρία που έζησαν τρεις Βρετανοί δεν ήταν κάτι περισσότερο από μια κακόγουστη φάρσα.

Μια παρέα τριών Βρετανών, που εδώ και μέρες διασκεδάζουν στην Αγία Νάπα της Κύπρου, ακολούθησε την ακριβώς αντίθετη διαδρομή από αυτή που ακολουθούν χιλιάδες Σύροι πρόσφυγες σε καθημερινή βάση. Ή τουλάχιστον έτσι ήθελαν να νομίζουμε.

Όπως υποστήριζαν, το παράκαναν με το ποτό και εξ αυτού δεν ήταν και στα καλύτερά τους τις πρώτες πρωινές ώρες. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος για τον οποίο πήραν την απόφαση να μπουν σε πλοίο παρατήρησης δελφινιών.

Για την ακρίβεια «ήθελαν να μπουν σε πλοίο παρατήρηασης δελφινιών», γιατί το πλοιάριο στο οποίο διέδωσαν ότι μπήκαν δεν είχε καμία σχέση με αυτό που φαντάζονταν.

12

TWITTER / The LAD Bible

Οι Lewis Ellis, Alex McCormick και James Wallman έκαναν μια φάρσα λέγοντας ότι βρέθηκαν στη Συρία εισερχόμενοι σε λάθος πλοιάριο. Και η αλήθεια είναι ότι κατάφεραν να κοροϊδέψουν δεκάδες διεθνή Μέσα ενημέρωσης πριν τελικά παραδεχθούν ότι η όλη περιπέτεια ήταν ένα ψέμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ