ΚΟΣΜΟΣ

Προανήγγειλε το έγκλημα, αλλά οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να το αποτρέψουν

Προανήγγειλε το έγκλημα, αλλά οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να το αποτρέψουν
Scott Olson/Getty Images/Ideal Images

Μια τραγική ιστορία με πρωταγωνιστές δύο νέους ανθρώπους, η σχέση των οποίων έληξε άδοξα, είδε το φως της δημοσιότητας στην Ιταλία.

Μία λέξη, "αντίο", έγραψε σε γκρουπ που δημιούργησε στο Whatsapp ο Εμάνουελ Βενιέρ, αλλά ήταν αρκετή για να βάλει σε υποψίες κολλητό του φίλο.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, το «αντίο» του 36χρονου Βενιέρ προκάλεσε έντονη ανησυχία στον φίλο του που ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Οι Αρχές επικοινώνησαν με τη μητέρα του η οποία με τρόμο διαπίστωσε ότι εκτός από το παιδί της, από το σπίτι έλειπε και το όπλο του.

Οι αστυνομικοί έφυγαν άρον άρον για την οικία της 29χρονης Μικέλα Μπάλντο πιστεύοντας ότι κάτι κακό επρόκειτο να συμβεί. Προς μεγάλη τους απογοήτευση δικαιώθηκαν, καθώς μπαίνοντας στο σπίτι βρήκαν νεκρούς τους δύο νέους ανθρώπους.

Όπως έγινε γνωστό, μην μπορώντας να διαχειριστεί την απόφαση να χωρίσουν που πήρε τρεις ημέρες νωρίτερα η σύντροφός του, ο Βενιέρ πήγε στο σπίτι της, τη δολοφόνησε, ενώ στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ