ΚΟΣΜΟΣ

Ταξίδεψε για να σκοτώσει την τραγουδίστρια του «The Voice»

Ταξίδεψε για να σκοτώσει την τραγουδίστρια του «The Voice»
Pinterest/Christina-grimmie

Ο άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε την τραγουδίστρια του «The Voice», Κριστίνα Γκρίμι (Christina Grimmie), το βράδυ της Παρασκευής στο Ορλάντο, ταξίδεψε στην περιοχή για αυτόν τον σκοπό, ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ορλάντο στους δημοσιογράφους.

Ο ένοπλος που αυτοπυροβολήθηκε αφού δολοφόνησε την 22χρονη τραγουδίστρια, την ώρα που η ίδια υπέγραφε αυτόγραφα στους θαυμαστές της, ήταν 21 ετών και είχε πάνω του δύο πιστόλια και ένα κυνηγετικό μαχαίρι. Ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε ότι ερευνώνται το κινητό του τηλέφωνο και τα προσωπικά του αντικείμενα για να ανακαλύψουν το κίνητρο του εγκλήματος.

O άγνωστος άνδρας πυροβόλησε την τραγουδίστρια, την ώρα που βρισκόταν ανάμεσα στους θαυμαστές της, το βράδυ της Παρασκευής. Ο αδερφός της προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη πριν αυτός προλάβει να της δώσει την χαριστική βολή, δίχως να τα καταφέρει. Αμέσως μετά, ο ένοπλος αυτοπυροβολήθηκε.

“Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε το θάνατο της Christina, η οποία βρίσκεται πλέον κοντά στον Κύριο”, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας και ζήτησε από τους θαυμαστές και τα μέσα να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειας αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έδωσε μάχη για τη ζωή της αλλά δυστυχώς κατέληξε μετά από λίγες ώρες. Η Grimmie είχε τερματίσει τρίτη στην έκτη σεζόν του "The Voice", ενώ στο κανάλι της στο YouTube, έχει πάνω από 3 εκατομμύρια followers.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ