ΚΟΣΜΟΣ

Γάτος ηλικίας... 117 ετών βρίσκει νέο σπίτι σε κατάστημα με αντίκες

Γάτος ηλικίας... 117 ετών βρίσκει νέο σπίτι σε κατάστημα με αντίκες
Facebook / sandi smith

Είτε κάποιος το δει σε ανθρώπινα χρόνια (117), είτε σε γατίσια (25), δεν αλλάζει κάτι. Ο Tiger είναι ένας γλυκύτατος... Μαθουσάλας, ο οποίος, όμως, διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση, πιθανότατα γιατί μέχρι πρότινος ζούσε ζωή χαρισάμενη.

Ο καφέ γάτος της φωτογραφίας λάμβανε από παντού αγάπη καθώς ο ιδιοκτήτης του δεν είχε άλλη έννοια από αυτόν και την καλοπέρασή του. Πρόσφατα, όμως, όπως γράφει το Dodo, ο επίσης ηλικιωμένος ιδιοκτήτης αρρώστησε βαριά, έπρεπε να νοσηλευτεί και ο Tiger βρέθηκε ξεκρέμαστος.

Η πρόχειρη λύση του καταφυγίου μετατράπηκε σε μόνιμη, ωστόσο ο Tiger, λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του, δεν μπορούσε εύκολα να συμβιώσει με τα μικρότερα σε ηλικία γατάκια, ούτε κατάφερε να συνηθίσει τις έστω και λίγες ώρες παραμονής σε κλουβί.

sm2

Facebook - sandi smith

Για καλή του τύχη, όμως κι επειδή η μοίρα βοηθά πάντα τις καλές ψυχές, το τέλος δεν θα βρει τον Tiger σε ένα καταφύγιο και ένα κλουβί, αλλά σε ένα πολύ πιο... ταιριαστό περιβάλλο. Επισκέπτρια του καταφυγίου μαγεύτηκε από την ομορφιά του και συγκινήθηκε από την ιστορία του. Αποφάσισε, λοιπόν να τον υιοθετήσει και να του χαρίσει πολύ πιο όμορφες τελευταίες (;) ημέρες. Ειρωνία; Η νέα ιδιοκτήτρια του συμπαθέστατου γάτου διατηρεί κατάστημα με αντίκες στο κέντρο της Φλόριντα.

Ένας γάτος αντίκα, σε κατάστημα με αντίκες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ