ΚΟΣΜΟΣ

Άσκηση για αντιμετώπιση ληστείας από μικρό παιδί στις ΗΠΑ

Άσκηση για αντιμετώπιση ληστείας από μικρό παιδί στις ΗΠΑ
FACEBOOK

«Άνθρωποι της πολιτικής δείτε. Αυτό είναι το παιδί σας, το εγγόνι σας, το δισέγγονό σας και οι επόμενες γενιές», έγραψε η Στέισι Φίλεΐ (Stacey Feeley). «Θα ζήσουν τις ζωές τους και θα μεγαλώσουν με βάση τις αποφάσεις που εσείς παίρνετε».

Η δημοσίευση αναρτήθηκε μόλις τρεις μέρες από την τραγωδία του Ορλάντο και λίγες μέρες πριν ψηφιστούν από την Γερουσία των ΗΠΑ τέσσερα μέτρα τα οποία έχουν σκοπό να «σφίξουν το σχοινί» περί οπλοκατοχής στη χώρα.

Στην αρχή η Φίλεΐ νόμιζε ότι η κόρη της έπαιζε ενώ στεκόταν πάνω στο κάθισμα της λεκάνης.

«Νόμιζα ότι έκανε νάζια», δήλωσε σε συνέντευξή που παραχώρησε στο CNN.

Αλλά το μόλις τριών ετών σκανταλιάρικο πλάσμα έκανε άσκηση για πιθανή ληστείας ή πιθανή εισβολή, προσπαθώντας να κάνει ότι περισσότερο μπορεί σε τέτοια ηλικία, δηλαδή απλά να κρυφτεί.

Όταν η Φίλεΐ συνειδητοποίησε τι προσπαθούσε να κάνει η κόρη της, λύγισε.

Χιλιάδες χρήστες του Facebook αντέδρασαν αμέσως και έγραψαν την γνώμη τους. Πολύ από αυτούς έγραψαν ότι και εκείνοι είχαν κάνει παρόμοιες ασκήσεις στο σχολείο από πολύ μικρή ηλικία.

Πολλοί από αυτούς που σχολίασαν την δημοσίευσή της στο Facebook, ειδικά όσοι βρίσκονται εκτός ΗΠΑ, ξαφνιάστηκαν και αναρωτήθηκαν γιατί ένα τόσο μικρό παιδί πρέπει να μπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες χάνοντας την αθωότητά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ