Σε κρίση το Εργατικό κόμμα – Παραίτηση βουλευτού
Η επικεφαλής της πολιτικής για την Υγεία του βρετανικού Εργατικού Κόμματος παραιτήθηκε την Κυριακή, λέγοντας ότι η χώρα χρειάζεται μια αξιόπιστη αντιπολίτευση μετά την ψηφοφορία για την αποχώρηση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι δεν πιστεύει ότι ο αρχηγός του κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν, θα μπορούσε να την προσφέρει.
«Όσο κι αν σε σέβομαι ως άνθρωπο με αρχές, δεν πιστεύω ότι έχεις την ικανότητα να διαμορφώσεις τις απαντήσεις που η χώρα μας απαιτεί και πιστεύω ότι αν θέλουμε να σχηματίσουμε την επόμενη κυβέρνηση, μια αλλαγή της ηγεσίας είναι απαραίτητη,» έγραψε η Χάιντι Αλεξάντερ στον Κόρμπιν, σε επιστολή που δημοσίευσε μέσω Twitter.
Η παραίτηση του Αλεξάντερ έρχεται μετά την καθαίρεση του επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής των Εργατικών, Χίλαρι Μπεν, ο οποίος είχε πει επίσης πως έχει απωλέσει την εμπιστοσύνη στην ηγεσία του.
Ο Κόρμπιν έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα αποχωρήσει από την ηγεσία των Εργατικών και, ερωτηθείς εάν θα την διεκδικήσει εκ νέου, απάντησε «Ναι, εδώ είμαι».
Νέο ρεκόρ στα 30ετή ομόλογα του αμερικανικού Δημοσίου - Στο υψηλότερο επίπεδο από το 2004
17:22
Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Ιωάννινα - Αναφορές για τραυματία
17:20
Live η συνάντηση ανάμεσα σε Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ στον Λευκό Οίκο - Η ατζέντα των συζητήσεων
17:16
ΗΣΑΠ: Ανασύρθηκε από τις ράγες το άτομο που έπεσε - Κανονικά τα δρομολόγια από τον Περισσό
17:13