ΚΟΣΜΟΣ

Μητέρα πυροβόλησε και σκότωσε τις δύο κόρες της

Μητέρα πυροβόλησε και σκότωσε τις δύο κόρες της
ΗΠΑ, αστυνομία (φωτογραφία αρχείου) EPA/Jonathan Alcorn

Νεκρά από τα πυρά της μητέρας τους έπεσαν δύο κορίτσια στην περιοχή Fulshear δυτικά του Χιούστον του Τέξας, σε ένα έγκλημα που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν η μητέρα, για άγνωστο λόγο, τράβηξε όπλο, πυροβόλησε και σκότωσε τις δύο κόρες της, ηλικίας 17 και 22 ετών.

Άγνωστος, ακούγοντας τους πυροβολισμούς, κάλεσε την αστυνομία, που έσπευσε στο σπίτι της οικογένειας. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν την γυναίκα, όταν εκείνη αρνήθηκε να αφήσει το όπλο της και να παραδοθεί.

Τα δύο κορίτσια ήταν στο δρόμο, έξω από το σπίτι, αιμόφυρτα από τις πληγές που είχαν αφήσει στο σώμα τους οι σφαίρες της μητέρας τους. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αρχές, ήταν ήδη αργά για την 22χρονη κοπέλα, ενώ η 17χρονη αδελφή της άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο πατέρας των κοριτσιών, σε κατάσταση σοκ.

Οι αρχές αναζητούν τα αίτια που οδήγησαν την μητέρα να σκοτώσει τα παιδιά της. Πάντως όπως δήλωσε ο σερίφης Troy Nehls οι αρχές είχαν ξαναπάει στο σπίτι της οικογένειας στο παρελθόν, αρνήθηκε όμως να δώσει περεταίρω πληροφορίες.

«Θα ήταν πολύ πρόωρο να σας δώσουμε κάποιο κίνητρο. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε πως ο πατέρας και σύζυγος θα μπορέσει να αντιμετωπίσει αυτό που συνέβη».

Texas woman shoots, kills 2 daughters, By Joe Sutton and Faith Karimi, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ