Γερμανία: Φόβοι για χτύπημα όπως στην Κωνσταντινούπολη
Οι ενδεχόμενες επιθέσεις από ισλαμιστές είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη Γερμανία σύμφωνα με τα όσα είπε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Αντικατασκοπίας της χώρας, στην Frankfurter Allgemeine.
«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο επιθέσεις όπως αυτές της Κωνσταντινούπολης να διαπραχθούν και στη χώρα μας», είπε ο Χανς-Γκέοργκ Μάασεν.
Ο ίδιος τόνισε πως παρά τις ήττες που υφίσταται στο πεδίο των μαχών το Ισλαμικό Κράτος, οι οπαδοί του στην Ευρώπη, αλλά και όσοι ετοιμάζονται να φτάσουν σε αυτή δεν χάνουν το ηθικό τους και είναι αποφασισμένοι να κάνουν αιματηρές επιθέσεις.
Είναι χαρακτηριστικό πως οι Γερμανοί πολίτες φοβούνται πως μια επίθεση όπως αυτές στην Κωνσταντινούπολη και τις Βρυξέλλες δεν αποκλείεται να γίνει και σε γερμανικό έδαφος. Μάλιστα σύμφωνα με έρευνα για την Bild am Sonntag το ποσοστό των Γερμανών που θεωρούν πιθανό κάτι τέτοιο φτάνει στο 62%.
Περιοδεία σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη ανακοίνωσε ο Μπρούνο Μαρς - Πρώτη συναυλία τον Απρίλιο
11:34
Ο γιος του τελευταίου Σάχη του Ιράν στο πλευρό των διαδηλωτών - Πόσο πιθανή είναι η επιστροφή του
11:33
Συρία: Σφοδρές μάχες ανάμεσα σε κυβερνητικές δυνάμεις και Κούρδους μαχητές στο Χαλέπι
11:26
Εκρήξεις από γκαζάκια σε πολυκατοικία και αποθήκη στον Κολωνό - Πιθανόν οπαδικά τα κίνητρα
11:17