ΚΟΣΜΟΣ

Κατέθεσε μήνυση στον γιο της επειδή έχασε τη ζωή του σε τροχαίο!

Κατέθεσε μήνυση στον γιο της επειδή έχασε τη ζωή του σε τροχαίο!
Sean Gallup/Getty Images/Ideal Images

Είναι μία από τις πιο παράξενες ειδήσεις σε όλον τον κόσμο. Στην Αυστραλία, μητέρα μηνύει το νεκρό παιδί της και ζητεί αποζημίωση γιατί υπέστη κλoνισμό από το θάνατό του σε τροχαίο!

Η Ίμαν Χόμσι έχασε το 2010 τον 26χρονο γιο της Μαχμούντ, αλλά και την τρίχρονη εγγονή της Τζίγια σε τροχαίο δυστύχημα που είχε γίνει στη Μελβούρνη. Σύμφωνα με τις αυστραλιανές Αρχές, υπεύθυνος για το τροχαίο ήταν ο Μαχμούντ και πάνω εκεί πάτησε η ίδια του η μητέρα για να επωφεληθεί οικονομικά.

Σύμφωνα με τη Herald Sun, η Ίμαν υπέβαλε μήνυση εις βάρος του νεκρού της παιδιού, υποστηρίζοντας ότι εξαιτίας του υπέστη σοβαρή «ψυχιατρική ζημιά και ψυχικά τραύματα που δεν της επιτρέπουν πλέον να εργαστεί». Ζήτησε, δε, αποζημίωση για «ψυχική οδύνη».

Για κακή της τύχη, όμως, το Συνταγματικό Δικαστήριο του Forrest απέρριψε το αίτημά της τονίζοντας ότι «δεν ήταν παρούσα την ώρα του δυστυχήματος, δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας του θανάτου του γιου της και συνεπώς δεν υπήρξε θύμα του περιστατικού, καθώς έμαθε για την απώλεια του παιδιού της από το τηλέφωνο».

Το μόνο που κατάφερε η Χόμσι ήταν να γίνει πρωτοσέλιδο και μάλιστα για τον χειρότερο δυνατό λόγο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ