Kίνα: Τραγικός ο απολογισμός από τις πλημμύρες
Τραγικός είναι ο απολογισμός από τις πλημμύρες που σαρώνουν το κεντρικό τμήμα της Κίνας καθώς 128 άνθρωποι βρήκαν το θάνατο και περίπου 1,3 εκατομμύρια εγκατέλειψαν τις εστίες τους.
Ωστόσο, ενός κακού μύρια έπονται. Χιλιάδες Κινέζοι απειλούνται από έναν τυφώνα που προσεγγίζει τη χώρα και αναμένεται να πλήξει τα ανατολικά την ερχόμενη Παρασκευή.
Η στάθμη των υδάτων της λίμνης Ταϊχού, κοντά στη Σαγκάη, ανήλθε στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και δεκαετίες, έγραψε η εφημερίδα Xin Jingbao («Νέα του Πεκίνου»), προειδοποιώντας για τον κίνδυνο να υπάρξουν πλημμύρες στην πόλη με την άφιξη του τυφώνα.
Οι ζημιές υπολογίζονται σε 38,16 δισεκατομμύρια γουάν (ήτοι 5,13 δισεκατομμύρια ευρώ) και 42 άνθρωποι αγνοούνται, μετέδωσε το πρακτορείο Xinhua.
Δήμας: Συγκρότηση Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων για την αεροναυτιλία και εγκατάσταση νέων πομποδεκτών
22:06
Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο για την Πολιτική Προστασία ζητεί το ΚΚΕ
21:57
Ο Πούτιν είπε ότι ο κόσμος γίνεται πιο επικίνδυνος, αλλά σιώπησε για τον Μαδούρο και το Ιράν
21:49
Τραβούν ξανά «χειρόφρενο» τα ταξί - Παρατείνουν την απεργία και για 20 και 21 Ιανουαρίου
21:42