ΚΟΣΜΟΣ

Το αποκαλυπτικό βιβλίο για την... ατίθαση πριγκίπισσα Κέιτ

Το αποκαλυπτικό βιβλίο για την... ατίθαση πριγκίπισσα Κέιτ
WIKIPEDIA

Ένα διαφορετικό προφίλ της Κέιτ Μίντλετον από αυτό της γλυκιάς πριγκίπισσας και μητέρας δύο μελλοντικών βασιλιάδων, σκιαγραφείται σε ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε στη Βρετανία και αποκαλύπτει πικάντικες λεπτομέρειες για τη βασιλική οικογένεια και ιδιαίτερα τις γυναίκες που την απαρτίζουν.

Το βιβλίο με τον τίτλο “Game of Crowns” φέρει την υπογραφή του βρετανού δημοσιογράφου Κρίστοφερ Άντερσον και σε αυτό περιγράφονται οι σχέσεις, αλλά και οι ...αντιπαλότητες ανάμεσα στις ισχυρές κυρίες της βασιλικής οικογένειας.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η παρουσίαση της δούκισσας του Κέιμπριτζ και συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, αλλά και της μητέρας της Κάρολ.

Ο συγγραφέας περιγράφει την Κέιτ προτού γνωρίσει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ως μία ατίθαση και αρκετά τολμηρή κοπέλα, χωρίς ενδοιασμούς, η οποία σε ηλικία 16 ετών δεν δίσταζε να δείχνει αρκετά συχνά τα οπίσθιά της στα παράθυρα του κοιτώνα της στο Marlborough College όπου φοιτούσε.

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται ένας πρώην σύντροφός της, η δούκισσα ήταν εθισμένη σε αυτό, αφού σύμφωνα με τον ίδιο, είχε προβεί στην εν λόγω ενέργεια τουλάχιστον 90 φορές.

Ο συγγραφέας συνεχίζει περιγράφοντας πως η μητέρα της δούκισσας ήταν αυτή που κίνησε τα νήματα, προκειμένου η Κέιτ να βρεθεί στο περιβάλλον του πρίγκιπα Ουίλιαμ και να του ..πάρει τα μυαλά.

Ενδεικτικό είναι πως η μητέρα της, Κάρολ, επενέβη προκειμένου η Κέιτ να αλλάξει επιλογή πανεπιστημίου και να φοιτήσει σε εκείνο που θα φοιτούσε ο Ουίλιαμ. “Η Κέιτ θα έκανε την εγγραφή στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Όταν όμως η μητέρα της έμαθε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα κάνει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Σεν Άντριους, πήρε το αεροπλάνο για τη Φλωρεντία όπου εκεί η κόρη της παραθέριζε για να την πείσει να αλλάξει την επιλογή της”, επισημαίνει ο Βρετανός συγγραφέας και δημοσιογράφος.

Ακόμα και όταν η Κέιτ είχε χωρίσει για κάποιο διάστημα από τον πρίγκιπα το 2007, η μητέρα της έκανε ότι μπορεί προκειμένου να τα ξαναβρούν, συμβουλεύοντας την κόρη της για το πώς θα κάνει τον πρίγκιπα να ζηλέψει. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, η συμβουλή της Κάρολ ήταν η Κέιτ να βγαίνει έξω τα βράδια και να προκαλεί τον φωτογραφικό φακό, προκειμένου να κοσμεί τα πρωτοσέλιδα των φωτογραφικών, σχέδιο το οποίο όπως φαίνεται ...έπιασε τόπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ