ΚΟΣΜΟΣ

Άστεγος ζήτησε ψιλά και του έδωσαν δουλειά...

Άστεγος ζήτησε ψιλά και του έδωσαν δουλειά...
Manchester Evening News

Η ζωή αποτελείται από στιγμές και συγκυρίες. Μερικές φορές αυτές εξελίσσονται έτσι που η επόμενη μέρα είναι χειρότερη από την προηγούμενη, άλλες, όμως, βοηθούν ώστε, συν Αθηνά και χείρα κίνει βέβαια, το αύριο είναι πολύ, μα πολύ καλύτερο από το χθες.

Για έναν άστεγο από τη Βρετανία και συγκεκριμένα, η Θεά Τύχη και η καλή καρδιά ενός ή πιο σωστά πολλών συμπολιτών του, βοήθησαν ώστε η επόμενη μέρα να τον βρει πιο ευτυχισμένο.

Ο άστεγος πρωταγωνιστής της ιστορίας που δημοσίευσε η Metro ζήτησε από έναν άγνωστο στον δρόμο ψιλά για να αγοράσει κάτι να φάει. Όταν έλαβε αρνητική απάντηση, καθώς ο άγνωστος άνδρας του είπε ότι δεν είχε καθόλου χρήματα πάνω του, απογοητεύτηκε αλλά δεν έχασε την ευγένειά του. Κάτι που αποδείχθηκε ιδιαιτέρως σημαντικό για την εξέλιξη της ιστορίας.

Ο συμπρωταγωνιστής εργαζόταν σε οικοδομή ως μπογιατζής. Αφού, λοιπόν, συζήτησε με τους συναδέλφους του και τον υπεύθυνο των εργασιών, επέστρεψε στο σημείο που συνάντησε τον άστεγο και του πρόσφερε δουλειά, την οποίο βέβαια ο δεύτερος δέχθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ