ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Νίκαια: Selfie με τα μελλοντικά θύματά του έστειλε στον αδελφό του ο μακελάρης

Επίθεση Νίκαια: Selfie με τα μελλοντικά θύματά του έστειλε στον αδελφό του ο μακελάρης
REUTERS

Μια φωτογραφία του λίγη ώρα πριν από τη δολοφονική επίθεση στη Νίκαια, είχε στείλει ο μακελάρης στον αδελφό του, σύμφωνα με το Reuters.

«Την τελευταία του μέρα, μου είπε ότι ήταν στη Νίκαια μαζί με τους Ευρωπαίους φίλους του για να γιορτάσει την εθνική επέτειο», είπε ο αδελφός του μακελάρη και πρόσθεσε: «έδειχνε πολύ ευτυχισμένος και ευχαριστημένος, γελούσε πολύ».

Όπως αναφέρεται πάντως στο τηλεγράφημα, το Reuters δεν μπορεί να επιβεβαιώσει πλήρως εάν όντως υπάρχει αυτή η φωτογραφία αφού ο αδελφός του μακελάρη, Jabeur, αρνήθηκε να τη δώσει.

Ο Jabeur ισχυρίστηκε ότι «τελευταία μου μιλούσε συνεχώς για τη γενέτειρά μας, το Μσακέν και για την επιθυμία του να επιστρέψει σύντομα εκεί, καθώς και για το μποξ που το αγαπούσε. Ρωτούσε να μάθει νέα για τους γονείς μας. Ήμασταν πολύ δεμένοι. Μας έστελνε και κάποια χρήματα, 300 ή 400 ευρώ, όπως επίσης και κινητά τηλέφωνα».

Τα προβλήματα συμπεριφοράς και οι επιθέσεις σε βάρος των γονιών του

Η δε αδελφή του Μπουλέλ παραδέχθηκε ότι ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν φύγει από την Τυνησία, εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Στο πρακτορείο Reuters μίλησε και ο ψυχίατρος που τον παρακολουθούσε προ δεκαετίας. Σύμφωνα με τον Chemceddine Hamouda, ο Μπουλέλ παρουσίαζε σημάδια επιθετικότητας, κυρίως προς τους γονείς τους, οι οποίοι αποφάσισαν να ζητήσουν τη βοήθειά του τον Αύγουστο του 2004.

«Ήταν πολύ επιθετικός απέναντί τους εκείνη την περίοδο. Υπήρξαν περιπτώσεις που επιχείρησε να τους κλειδώσει σε δωμάτιο στο ίδιο τους το σπίτι».

Όπως συμπλήρωσε ο ψυχίατρός του, ο Μπουλέλ είχε εμμονή με το σώμα του με το οποίο δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος.

«Συνεχώς παραπονιόταν ότι ήταν αδύνατος και δεν τον ικανοποιούσε η εικόνα του. Του είχα δώσει τότε κάποια χάπια ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί τα θέματα συμπεριφοράς και την επιθετικότητά του», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ