Εκκένωση σταθμού Μετρό στο Β. Λονδίνο
Εκκενώθηκε ο σταθμός Γκόλντερς Γκριν του Μετρό , ανακοίνωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας Μεταφορών του Λονδίνου, ενώ εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι ο συναγερμός σήμανε εξαιτίας εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου έξω από τον σταθμό στο βόρειο Λονδίνο.
Ο συγκεκριμένος σταθμός Μετρό βρίσκεται στην καρδιά της εβραϊκής κοινότητας του Λονδίνου και αυτή τη στιγμή η αστυνομία διεξάγει έρευνα προκειμένου να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Αστυνομία για λόγους ασφαλείας αποφάσισε να εκκενώσει και τα σπίτια στην περιοχή.
ΕΛΛΑΔΑ
Διακοπή κυκλοφορίας στην Ομόνοια λόγω ύποπτου αντικειμένου
15:45
ΚΟΣΜΟΣ
Η Επιτροπή Νόμπελ καταδικάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η Ρωσία την οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα Memorial
15:41
ΚΟΣΜΟΣ
«Γρήγορο» και «διαρκές» τέλος στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή ζητούν Ευρωπαίοι ηγέτες και ο Καναδάς
15:34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συρεγγέλα: Η αντιπολίτευση δεν ψήφισε την μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ αλλά δεν είχε και μια εναλλακτική πρόταση (vid)
15:29
ΧΡΗΜΑ