Η 4χρονη που ξεσπά σε κλάματα όταν μαθαίνει ότι αποχωρεί ο Ομπάμα
Οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ έρχονται τον Νοέμβριο και οι μέρες του Μπάρακ Ομπάμα στη θέση του πλανητάρχη... τελειώνουν.
Δεν είναι είδηση, ήταν αναμενόμενο. Πλέον αυτό που απασχολεί τις Πολιτείες είναι το ποιος θα είναι ο επόμενος κυβερνήτης τους. Ένα μικρό παιδί όμως, έχει άλλες ανησυχίες.
Στις 26 Ιουλίου, μια μητέρα από το Όρεγκον πόσταρε στο Facebook ένα βίντεο με την 4χρονη κόρη της να κλαίει. Όταν την ρώτησε γιατί έχει βουρκώσει, η μικρή Αμπέλλα απαντά: «Επειδή θα μου λείψει ο Μπάρακ Ομπάμα από την προεδρία».
Η μητέρα εξηγεί ότι η κόρη της άκουσε στην τηλεόραση τις ομιλίες του Ομπάμα στο Δημοκρατικό κόμμα. Και εκεί, κατάλαβε ότι φεύγει ο αγαπημένος της πρόεδρος.
Αν και η γυναίκα προσπάθησε να την καθησυχάσει, λέγοντας ότι και η Χίλαρι Κλίντον θα είναι μια εξίσου καλή πρόεδρος των ΗΠΑ -δεν υπάρχει αναφορά για τον Τραμπ- η μικρή Αμπέλλα δεν σταματάει τα δάκρυα.
Υπόσχεται, πάντως, να του στείλει γράμμα με τα συναισθήματά της.
Διαφημιστικό κόλπο ή όχι... εμάς πάντως μας συγκίνησε.
SPONSORED
«Πρεμιέρα» για τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της Ακαδημίας Πολιτικής Προστασίας
16:30
Συμμορία στα Βορίζια: Θείος και ανίψια έκαιγαν ΙΧ και ελαιόδεντρα για να εκβιάζουν τους αγρότες
16:24
Πρόεδρος Λιβάνου: «Καθήκον μου να βρω τρόπο να τερματίσω τον πόλεμο με το Ισραήλ»
16:22
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας από την ΕΛΑΣ για το Final Four της Euroleague
16:15