ΚΟΣΜΟΣ

Κάλεσε τηλέφωνο που είδε γραμμένο σε δημόσιες τουαλέτες και βρήκε τη γυναίκα της ζωής του

Κάλεσε τηλέφωνο που είδε γραμμένο σε δημόσιες τουαλέτες και βρήκε τη γυναίκα της ζωής του
Sara D. Davis/Getty Images/Ideal Images

Λένε ότι πολλοί μεγάλοι έρωτες ξεκίνησαν από έναν αναπτήρα, από μια τράκα τσιγάρου ή από ένα νεύμα. Υπάρχει και ένας που ξεκίνησε από ένα μήνυμα σε δημόσιες τουαλέτες...

Ο Μαρκ Έλις, 51 ετών σήμερα, είχε πριν από μια δεκαετία τη φαεινή ιδέα να χρησιμοποιήσει δημόσια τουαλέτα του Γιορκσάιρ και όχι την τουαλέτα κάποιου μαγαζιού για την ανάγκη του. Κατά την... επίμαχη στιγμή, είδε γραμμένο στον τοίχο τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου και δίπλα το μήνυμα «αν θέλετε καλό σεξ, πάρτε τη Ντόνα».

Σε πολλούς έχει συμβεί αυτό, να δουν δηλαδή σε δημόσιο τοίχο γραμμένο το νούμερο ενός κινητού, ωστόσο η διαφορά είναι ότι ο Έλις αποφάσισε να στείλει γραπτό μήνυμα. Προς μεγάλη του έκπληξη, έλαβε απάντηση, ξαναέστειλε και σήμερα έχει έναν εξαιρετικό γάμο με τη Ντόνα και δύο παιδιά, ηλικίας 8 και 9 ετών.

«Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρώην μου. Αν δεν είχε γράψει το τηλέφωνο, δεν θα με είχε καλέσει ποτέ ο Μαρκ και η ζωή μου δεν θα είχε αυτή την εξέλιξη», δηλώνει η Ντόνα που ζει με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά τους στο Μπριγκχαους του Δυτικού Γιορκσάιρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ