ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Χάνιμπαλ Λέκτερ μόλις 19 ετών

ΗΠΑ: Χάνιμπαλ Λέκτερ μόλις 19 ετών
facebook

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε στη Φλόριντα, με θύματα έναν 59χρονο και την 53χρονη σύζυγό του και δράστη έναν 19χρονο φοιτητή.

Σύμφωνα με το CNN, οι Τζον Στίβενς και Μισέλ Μίσκον κάθονταν στο σπίτι τους παρακολουθώντας τηλεόραση, όταν, άγνωστο πως, βρέθηκαν να παλεύουν για τη ζωή τους. Ο 19χρονος Όστιν Κέλι Χαρούφ τους επιτέθηκε με μαχαίρι, χωρίς καν να τους γνωρίζει και αφού τους κατάφερε αρκετές μαχαιριές, τους έδωσε τα τελειωτικά χτυπήματα αφαιρώντας τους τη ζωή.

Όταν έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί από γείτονα για «τσακωμό ανάμεσα σε αγνώστους», βρήκαν τον Χαρούφ πάνω από το πτώμα του Στίβενς να τρώει σάρκα από το πρόσωπό του.

«Προσπαθήσαμε να τον ακινητοποιήσουμε με τέιζερ. Ήταν απίστευτα δυνατός, δεν είχε κανέναν έλεγχο, ενώ έβγαζε άναρθρες κραυγές, δήλωσε ο σερίφης της επαρχίας Μάρτιν, Γουίλιαμ Σνάιντερ.

Ο Χαρούφ τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη μάχη που έδωσε με τους αστυνομικούς και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με τον Σνάιντερ, υπάρχουν υποψίες ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και πιθανότατα flakka ή bath salts που προκαλούν επιθετική συμπεριφορά.

Όπως, δε, έγινε γνωστό, περίπου 50 λεπτά νωρίτερα είχε βγει για να δειπνήσει με τους γονείς του, ωστόσο αποχώρησε από το εστιατόριο σε έξαλλη κατάσταση λόγω του αργού σέρβις. Ήταν τέτοιος μάλιστα ο θυμός του, που οι γονείς του ανησύχησαν και ειδοποίησαν αρχικά την αστυνομία και εν συνεχεία άτομα από την αδελφότητα του Πανεπιστημίου στην οποία ανήκει ο Χαρούφ.

Sheriff: Assailant kills Florida couple, bites victim in face

By John Newsome, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ