ΚΟΣΜΟΣ

Κατάπιε 40 μεταλλικά μαχαίρια επειδή «είχαν ωραία γεύση»

Κατάπιε 40 μεταλλικά μαχαίρια επειδή «είχαν ωραία γεύση»
Christopher Furlong/Getty Images/Ideal Images

Η ιατρική επιστήμη σήκωσε τα χέρια ψηλά και μαζί και κάποιοι χειρουργοί σε μεγάλο νοσοκομείο της Ινδίας, όταν κλήθηκαν να αφαιρέσουν «ξένα σώματα» από το σώμα ασθενούς...

Ο 42χρονος Jarnail Singh εισήχθη στο νοσοκομείο Corporate, στην πόλη Gurdaspur, με παράπονα για αδυναμία και έντονους πόνους στο στομάχι.

Παρά τη φαρμακευτική αγωγή οι πόνοι δεν υποχωρούσαν με αποτέλεσμα οι γιατροί να λάβουν την απόφαση να τον ανοίξουν για να δουν τι μπορεί να προκαλεί τη δυσάρεστη για τον ασθενή κατάσταση.

Το σοκ ήταν τεράστιο, καθώς βρήκαν στο στομάχι μεταλλικά μαχαίρια. Όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, αλλά περίπου 40!

«Κατά τη διάγνωση αντιληφθήκαμε στο εσωτερικό του ασθενούς μια παράξενη μάζα που θα μπορούσε να είναι και όγκος. Όπως αποδείχθηκε, ο άνθρωπος που βάλαμε στο χειρουργείο έχει την πρωτοφανή εμμονή να καταπίνει μαχαίρια. Τα έφαγε μάλιστα σε διάστημα δύο μηνών. Είναι η πλέον περίεργη περίπτωση που έχω συναντήσει στην 20 ετή καριέρα μου», δήλωσε ο εκ των χειρουργών, Τζιντιτερ Μαλότρα.

Ο Jarnail Singh επεβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση και σύμφωνα με τον Independent σύντομα θα πάρει εξιτήριο με την ξεκάθαρη οδηγία από πλευράς γιατρών να μην τρώει μαχαίρια. Τουλάχιστον μέχρι να... δέσει το στομάχι του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ