ΚΟΣΜΟΣ

Πώς μια 10χρονη κέρδισε σημαντικό ποσό από ένα δάγκωμα καμήλας...

Πώς μια 10χρονη κέρδισε σημαντικό ποσό από ένα δάγκωμα καμήλας...
facebook / virginia safari paek

Αν τυχόν δεν σας βγαίνει ο μήνας λόγω περιορισμένων εσόδων και ψάχνετε τρόπο να ανακουφιστείτε οικονομικά, ετοιμάστε βαλίτσες για Βιρτζίνια με την ελπίδα να σας συμβεί το ατύχημα που συνέβη σε μια 10χρονη Αμερικανίδα τον Μάιο του 2015.

Σύμφωνα με τη Metro, η Μάντισον Χόλαντ βρισκόταν σε πάρκο-σαφάρι μαζί με τους γονείς της και συγκεκριμένα εντός του αυτοκινήτου της οικογένειας, όταν πλησίασε στο παράθυρο μια καμήλα.

Δεδομένου ότι οι καμήλες που ζουν στο πάρκο είναι εξοικειωμένες με τους ανθρώπους και δεν επιτίθενται, οι γονείς της μικρής δεν έκαναν την παραμικρή κίνηση να κλείσουν τα παράθυρα. Κάτι που αποδείχθηκε ότι ήταν μεγάλο λάθος... Η καμήλα δάγκωσε το κοριτσάκι και του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο.

Η συγκεκριμένη ιστορία επανήλθε στο προσκήνιο εξαιτίας δικαστικής απόφασης. Οι γονείς υπέβαλαν μήνυμα στους ιδιοκτήτες του πάρκου, την κέρδισαν.

Η Μάντισον θα λάβει αποζημίωση 10.000 δολαρίων μόλις γίνει 18 και από τα 21 και έπειτα, θα παίρνει 1.000 δολάρια το μήνα για 14 ολόκληρα χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ