ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση ενόπλου με μαχαίρι σε λεωφορείο στο Βέλγιο

Επίθεση ενόπλου με μαχαίρι σε λεωφορείο στο Βέλγιο

Επίθεση ενόπλου με ματσέτα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε λεωφορείο στο Βέλγιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν ξένα δίκτυα, ο δράστης φέρεται να είναι γυναίκα, η οποία επιτέθηκε με ματσέτα σε επιβάτες λεωφορείου στο οποίο επέβαινε και η ίδια στην πόλη Uccle.

Αμέσως μετά την επίθεση και αφού ο οδηγός σταμάτησε, κατέβηκε από το λεωφορείο και συνέχισε να απειλεί με το όπλο περαστικούς. Μέχρι στιγμής, οι τραυματίες ανέρχονται στους τρεις. Τα θύματα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής, με τους δύο να είναι σε σοβαρή κατάσταση, αναφέρει το RT.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις και έχουν αποκλείσει το χώρο, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο της επίθεσης, η γυναίκα αρνήθηκε να παραδοθεί. Έτσι οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον της, τραυματίζοντας την στο χέρι.

Το τοπικό δίκυο RTBF, που επικαλείται πηγές χωρίς να τις κατονομάσει, μεταδίδει ότι η αστυνομία δεν πιστεύει ότι υπάρχει κάποιο πολιτικό κίνητρο και ότι πρόκειται για μια γυναίκα που πάσχει από ψυχική διαταραχή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ένοπλη, η οποία επίσης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, φέρει ασιατικά χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ