ΚΟΣΜΟΣ

Άνεργος έπαιξε το στοίχημα του αιώνα και με 1,5 λίρα κέρδισε 58.000... (pic)

Άνεργος έπαιξε το στοίχημα του αιώνα και με 1,5 λίρα κέρδισε 58.000... (pic)
Jamie McDonald/Getty Images/Ideal Images

Αρκετοί από εσάς θα εκνευριστείτε δεδομένου ότι παίζετε τρία απλά σημεία σε ένα ποδοσφαιρικό στοίχημα και δεν μπορείτε να τα πιάσετε με... τίποτα. Από την άλλη, όμως, οφείλετε τόσο να παραδεχθείτε τον Steve Sales, όσο και να χαρείτε για αυτόν, καθώς πρόκειται για έναν άνεργο πατέρα που είχε ανάγκη από χρήματα.

Ο Sales θεωρεί το ποντάρισμα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ως χόμπι, ειδικά από τη στιγμή που δεν ρισκάρει σημαντικά ποσά. Το περασμένο Σαββατοκύριακο είχε την έμπνευση (μα, τι έμπνευση) να ποντάρει 1 λίρα και 40 σεντς σε τρεις αγώνες για το σκοτσέζικο Λιγκ Καπ.

Όπως παραδέχεται «χωρίς να ξέρω το παραμικρό για το σκοτσέζικο ποδόσφαιρο πέρα από τη Σέλτικ και τη Ρέιντζερς».

Το φοβερό είναι ότι το ποντάρισμά του αφορούσε ακριβή σκορ. Έπαιξε τρία ματς να λήξουν 7-0! Και έληξαν... 7-0 και τα τρία με τα χρυσά γκολ να σημειώνονται στο 87', το 88' και το 89' αντίστοιχα.

Το κέρδος του ανέρχεται σε 57,990.20 λίρες... «Αυτά τα χρήματα αποτελούν ανάσα. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να πάω τη μητέρα μου μια κρουαζιέρα στη Μεσόγειο. Το αξίζει γιατί φροντίζει τον άρρωστο πατέρα μου εδώ και πολύ καιρό. Με τα υπόλοιπα θα πάρω δώρα στα παιδιά μου και θα προσπαθήσω να τα κάνω ευτυχισμένα...

Για την ιστορία, ο Sales, είχε παίξει σύστημα τους αγώνες:

Νταντί-Φόρφαρ
Ινβερνές-Αρμπροουθ
Ρος Κάουντι-Κόουβ Ρέιντζερς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ