ΚΟΣΜΟΣ

Μοντέλο παράτησε επιχειρηματία στα κρύα του λουτρού και ανέβαζε φωτογραφίες με άλλον (pics)

Μοντέλο παράτησε επιχειρηματία στα κρύα του λουτρού και ανέβαζε φωτογραφίες με άλλον (pics)
instagram

Η ζωή τους έμοιαζε βγαλμένη από ταινία. Εκείνος ωραίος Ιταλός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, εκείνη πρώην εστεμμένη από την Ουκρανία. Όμως ξαφνικά, μία μέρα όλα άλλαξαν.

Η πρώην Miss Ουκρανία Anna Zaiachkivska φαίνεται ότι ένα πρωινό δεν ξύπνησε καλά. Έτσι, είπε στον σύζυγό της Gianluca Cervara ότι θα πάει μία βόλτα για να ξεσκάσει. Η βόλτα όμως κρατούσε περισσότερο από το αναμενόμενο και η Anna δεν επέστρεφε σπίτι. Η ώρα περνούσε και ο γοητευτικός επιχειρηματίας άρχισε να ανησυχεί και να αναρωτιέται μήπως συνέβη κάτι κακό στη γυναίκα του. Έτσι αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία του Μιλάνου και να δηλώσει την εξαφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/p

Παρά τις έρευνες της αστυνομίας η Anna δεν ήταν πουθενά. Σαν να είχε ανοίξει η γη και να την είχε καταπιεί. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πριν από την εξαφάνισή της είχε κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media.

Οι μέρες περνούσαν, η Anna ήταν άφαντη και ο Gianluca ανησυχούσε. Όμως, μία μέρα, έδωσε σημάδια ζωής. Που βρισκόταν; Στη Νέα Υόρκη, όπου ξεκινούσε τη νέα της ζωή στο πλευρό του νέου της συντρόφου.

Μόλις ο Cervara είδε τις φωτογραφίες που είχε ποστάρει στα social media με τον νέο της έρωτα, της έκανε μήνυση για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης.

Από την πλευρά της η 24χρονη ισχυρίζεται ότι ο άνδρας της την κακοποιούσε.

https://www.instagram.com/p/p

«Έπρεπε να φύγω από το χρυσό κλουβί που με κρατούσε φυλακισμένη» λέει η πρώην Miss Ουκρανία ενώ ο δισεκατομμυριούχος υποστηρίζει ότι του έκλεψε 6.000 ευρώ και ένα πανάκριβο ρολόι.

Η συνέχεια στα δικαστήρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ