ΚΟΣΜΟΣ

Ο σκύλος που έκανε καρδιές να ραγίσουν από συγκίνηση σε έναν γάμο

Ο σκύλος που έκανε καρδιές να ραγίσουν από συγκίνηση σε έναν γάμο
Η Κέλι και ο Τσάρλι

Ο Τσάρλι, ένα 15χρονο σκυλί, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον γάμο της ιδιοκτήτριάς του, Κέλι, αν και βαριά άρρωστος. 

Ο Τσάρλι ήταν ο καλύτερος φίλος της Κέλι, περνούσαν πολύ χρόνο μαζί καθώς τον είχε υιοθετήσει πριν από 15 χρόνια, όταν εκείνος ήταν ένα μικρό κουτάβι.

Η Κέλι περίμενε πως θα ήταν για πάντα μαζί, όμως ο Τσάρλι αρρώστησε βαριά, και όσο δύσκολη και αν ήταν η απόφαση για την ίδια, δεν θέλησε να παρατείνει τη ζωή του κάνοντάς τον να υποφέρει από τον όγκο στον εγκέφαλο.

Το μόνο που ήθελε ήταν ο αγαπημένος της σκύλος να συμμετέχει στον γάμο της, αφού εκτός από μέλος της οικογένειάς της, είναι κι ένα σύμβολο της σχέσης της με τον σύζυγό της πλέον, τον Γκάβιν, καθώς ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή και με τον ίδιο και με τα παιδιά του.

Ο Τσάρλι ήταν δραστήριος και παιχνιδιάρης πριν τον γάμο, αλλά επειδή το μυστήριο τελέστηκε στα 9 χιλιάδες πόδια, γρήγορα εξαντλήθηκε. Έτσι όταν χρειάστηκε να περπατήσει μέχρι το ιερό, ανέλαβε η Κέιτι, η αδελφή της νύφης και παράνυφος.

160920192516 charlie katie walks exlarge 169

Τόσο η νύφη, όσο και η αδελφή της, δεν άντεξαν κι έβαλαν τα κλάματα μόλις ο Τσάρλι έφτασε στο ιερό.

160920192521 charlie kelly hug exlarge 169

Ο Τσάρλι πέθανε 8 μέρες μετά τον γάμο, έχοντας στο πλάι του την οικογένειά του.

Πριν φύγει όμως από τη ζωή είχε προσφέρει μία μοναδική στιγμή στην Κέλι, η οποία κάθε φορά που κοιτά τις φωτογραφίες συγκινείται και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει τη χαρά στο πρόσωπο του Τσάρλι, όταν την είδε να τον περιμένει ντυμένη νύφη.

160920192523 charlie profile exlarge 169

Bride's dying dog sees his person down the aisle, by Jamie K. White

ΔΗΜΟΦΙΛΗ