ΚΟΣΜΟΣ

Οχάιο: Πατέρας έσερνε από τα μαλλιά την κόρη του σε σούπερ μάρκετ

Οχάιο: Πατέρας έσερνε από τα μαλλιά την κόρη του σε σούπερ μάρκετ
Facebook

Οι Αρχές του Κλίβελαντ στο Οχάιο ερευνούν ένα απίστευτο περιστατικό παιδικής κακοποίησης, όπου ένας πατέρας φαίνεται να σέρνει την μικρή του κόρη σε ένα σουπερμάρκετ αφού είχε πιάσει τα μαλλιά της στο καρότσι.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησε μια γυναίκα στο Facebook η οποία ήταν μάρτυρας του περιστατικού, ο άνδρας έχει πιάσει μια τούφα από τα μαλλιά του παιδιού, σέρνοντας το καρότσι μαζί με το παιδί, συνεχίζοντας ανενόχλητος τα ψώνια του.

Η Έρικα Μπούρτς (Erica Burch) κατήγγειλε το περιστατικό μέσω του κοινωνικού δικτύου και γράφει στη λεζάντα:

1024x1024 1

Έπιασε τα μαλλιά της και τη έσερνε μαζί με το καρότσι. Το παιδί παρακαλούσε να σταματήσει, έκλαιγε. Την άκουσα να λέει: Σε παρακαλώ σταμάτα, υπόσχομαι να μην το ξανακάνω.

Πηγή: Facebook

Η Έρικα επίσης αναφέρει ότι ένας αστυνομικός που βρισκόταν στο κατάστημα δεν παρενέβη καθώς δεν έλειπαν μαλλιά από το κεφάλι του παιδιού, ενώ δεν είχε και σημάδια βίας στο σώμα της. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια, ο αστυνομικός είπε πως «ο πατέρας έχει το δικαίωμα να διαπαιδαγωγεί το παιδί του όπως θέλει».

1024x1024

Πηγή: Facebook

Ωστόσο, αφού η είδηση κυκλοφόρησε στα social media και προβλήθηκε από τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία του Κλίβελαντ δημοσίευσε στο Facebook ένα status όπου αναφέρουν ότι ερευνούν οι ίδιοι την υπόθεση, έπειτα από πολλά τηλεφωνήματα που δέχτηκαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ