ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: γονείς εγκατέλειψαν άρρωστο παιδί επί ώρες στο πάτωμα αεροδρομίου

Απίστευτο: γονείς εγκατέλειψαν άρρωστο παιδί επί ώρες στο πάτωμα αεροδρομίου
Facebook

Μια συγκλονιστική εικόνα ενός παιδιού που πεθαίνει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ένα ανήλικο παιδί που είναι διασωληνομένο και βαριά άρρωστο είχε εγκαταλειφτεί από τους γονείς του στο δάπεδο του αεροδρομίου Χίθροου στο Λονδίνο για ώρες.

Η ιστορία γίνεται ακόμα χειρότερη καθώς δεν το είχαν σκεπάσει με κάποιο ρούχο ή κουβέρτα αφήνοντας το εκτεθειμένο στο κρύο, την βρωμιά και την υγρασία του πατώματος.

Την φωτογραφία δημοσίευσε μια φιλανθρωπική οργάνωση της Πολωνίας με τη λεζάντα: «Παρότι το ταξίδι για τη Βρετανία είχε σχεδιαστεί εδώ και μήνες, -πιθανόν για λόγους υγείας- οι γονείς ήταν τελείως αδιάφοροι και απροετοίμαστοι».

Το αγόρι που ονομάζεται Ναπού πάσχει από μια σπάνια γενετική διαταραχή συσσώρευσης λιπιδίων που ονομάζεται Νόσος Νίμαν. Η πτήση του είχε καθυστέρηση μιας ημέρας και το παιδί ήταν εγκαταλελειμμένο έτσι επί ώρες.

Εκπρόσωπος του πολωνικού ιδρύματος αναφέρει σε βρετανικά μέσα πως το παιδί δεν είχε πιει ούτε νερό μέχρι τη στιγμή που κάποιος από το προσωπικό του αεροδρομίου πλησίασε τον Ναπού, τον σκέπασε με μια κουβέρτα και τον τάισε.

Ο ίδιος προσθέτει ότι θα κινηθούν νομικά κατά των γονιών αλλά και του αεροδρομίου για παραμέληση αρρώστου παιδιού. Επισημαίνεται ακόμα οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ