Πέθανε ο θρύλος του γκολφ Άρνολντ Πάλμερ
Ο Άρνολντ Πάλμερ, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του γκολφ του οποίου η τεράστια δημοτικότητα προσέλκυσε αναρίθμητους θαυμαστές γνωστούς ως "ο στρατός του Άρνι" και βοήθησε στην άνοδο της δημοτικότητας του παιχνιδιού, απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών, δήλωσαν η Αμερικανική Ένωση Γκολφ και μέσα Ενημέρωσης του κλάδου.
"Νιώθουμε βαθιά λύπη για τον θάνατο του Άρνολντ Πάλμερ, τον σημαντικότερο πρέσβη του γκολφ, στην ηλικία των 87", είπε η Ένωση στο Twitter.
Ο Άρνολντ Πάλμερ, κατέκτησε 90 τουρνουά γκολφ, ενώ το 2012 σε συνέντευξη του στο Cnn είχε δηλώσει: "Θέλω να με θυμούνται σαν τον άνθρωπο που έκανε το γκολφ, γνωστό σε όλον τον κόσμο".
Το «ευχαριστώ» του Ομπάμα
Με μία ανάρτησή του στο Twitter, ευχαρίστησε ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, τον θρύλο του γκολφ Άρνολντ Πάλμερ. Ο Μπαράκ Ομπάμα, έγραψε "σε ευχαριστώ για τις αναμνήσεις" και ανέβασε φωτογραφία από την επίσκεψη του Άρνολντ Πάλμερ στον Λευκό Οίκο.
«Δεν μπορώ να φανταστώ το γκολφ χωρίς εσένα»
«Σε ευχαριστώ για την φιλία σου. Η φιλανθρωπία σου και η ανθρωπιά είναι ενδεικτικό του μεγαλείου σου. Μου είναι δύσκολο να φανταστώ το γκολφ χωρίς εσένα», έγραψε στο Twitter, ο Tiger Woods, με αφορμή τον θάνατο του Άρνολντ Πάλμερ.
Σφοδρό τροχαίο στην Πύργου-Κυπαρισσίας: ΙΧ κόπηκε στα δύο - Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει 30χρονος (vid&pics)
10:00
Social media: Το σημείο καμπής και οι πιθανές αλλαγές μετά την καταδίκη Meta και Google (vid)
09:49
Τρεις νεκροί στην Ουκρανία από ρωσική επίθεση - Ένα παιδί σκοτώθηκε από ουκρανικό πλήγμα στη Ρωσία
09:39
Η Ella Resorts υποδέχεται τη σεζόν με νέο παραθαλάσσιο resort και κορυφαίες signature εμπειρίες
09:30