Το αγοράκι που έχει ξετρελάνει τον κόσμο με το... μαλλί του (pics)
Το αξιοθέατο του Brighton, έχει γίνει ένα χαριτωμένο αγοράκι μόλις 8 εβδομάδων εξαιτίας του πλούσιου μαλλιού του.
Η 32χρονη μητέρα του, Chelsea Noon, αναφέρει ότι από την ημέρα που γέννησε έχει αλλάξει η ζωή της, όχι μόνο από την χαρά της για το παιδί της, αλλά και επειδή μία απόσταση που έκανε μισή ώρα, τώρα της παίρνει δύο ώρες, εξαιτίας του κόσμου θέλει να θαυμάσει το μακρύ φουντωτό μαλλί του γιού της.
(Daily Mirror/David Hill)
Ο χαριτωμένος μικρούλης, λόγω του μαλλιού του έχει το παρατσούκλι Baby Bear (μωρό αρκούδος), ενώ η μητέρα του δηλώνει: «δεν θέλω να του τα κόψω, θέλω να δω μέχρι που μπορούν να φτάσουν».
(Daily Mirror/David Hill)
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονικη: Ένταση μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών στον κόμβο των «Πράσινων Φαναριών»
13:56
ΚΟΣΜΟΣ
Πλημμύρες στην Ινδονησία: Ενισχύεται η ανθρωπιστική βοήθεια - Πάνω από 800 νεκροί (pics)
13:55
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Τριπλή διεθνής διάκριση για την καμπάνια «Μάθε να το κάνεις σωστά» της Περιφέρειας Αττικής στα PR Awards της Νέας Υόρκης
13:50
ΚΟΣΜΟΣ
Η κυβέρνηση Τραμπ αναπροσαρμόζει την αμυντική στρατηγική της Ουάσινγκτον σε παγκόσμιο επίπεδο
13:45
ΕΛΛΑΔΑ