ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Παρακολουθήστε ζωντανά στο CNN Greece το δεύτερο ντιμπέιτ Κλίντον-Τραμπ

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Παρακολουθήστε ζωντανά στο CNN Greece το δεύτερο ντιμπέιτ Κλίντον-Τραμπ

Ενόψει της δεύτερης τηλεοπτικής αναμέτρησης μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον, το CNN Greece, με πρωτοποριακό τρόπο -όπως και στο πρώτο ντιμπέιτμεταδίδει ζωντανά με διερμηνεία στα ελληνικά την πολυαναμενόμενη τηλεμαχία.

Η δεύτερη αυτή αναμέτρηση Κλίντον-Τραμπ θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον στο Σεντ Λούις και όπως και στην πρώτη, θα ξεκινήσει στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) και θα διαρκέσει 90 λεπτά, χωρίς διακοπή για διαφημίσεις.

Αυτή τη φορά συντονιστές θα είναι δύο: ο έμπειρος παρουσιαστής του CNNi Anderson Cooper και η γνωστή δημοσιογράφος του ABC Martha Raddatz.

Σε αντίθεση με το πρώτο ντιμπέιτ, η δεύτερη τηλεμαχία αναμένεται να δυσκολέψει περισσότερο τους δύο υποψηφίους, αφού οι μισές ερωτήσεις θα υποβληθούν από πολίτες που θα βρίσκονται ανάμεσα στο κοινό. Επελέγησαν από τον οργανισμό δημοσκοπήσεων Gallup και πρόκειται για αναποφάσιστους ψηφοφόρους.

Οι δύο υποψήφιοι θα έχουν από δύο λεπτά ο καθένας για να απαντήσουν στις ερωτήσεις, ενώ θα υπάρχει ένα επιπλέον λεπτό προκειμένου οι συντονιστές να κάνουν συμπληρωματικές ερωτήσεις.

Σημειώνεται ότι το πρώτο ντιμπέιτ σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης προσελκύοντας 84 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ μεταδόθηκε σε περισσότερα από 13 κανάλια.

Δείτε το πρώτο ντιμπέιτ με διερμηνεία στα ελληνικά όπως το μετέδωσε ζωντανά το CNN Greece

ΔΗΜΟΦΙΛΗ