Αμερικανικές εκλογές: Βίντεο συγγνώμης του Τραμπ για τα σεξιστικά σχόλια (vid)
Συγγνώμη για τα σεξιστικά του σχόλια για τις γυναίκες ζητά ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο αναφέρει πως το επίμαχο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο έχει στόχο να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών από τα πραγματικά προβλήματα.
Στο βίντεο της... συγγνώμης ο Τραμπ υπόσχεται να γίνει καλύτερος άνθρωπος και κατηγορεί τον Μπιλ Κλίντον ότι εκείνος πρώτος κακομεταχειρίστηκε τις γυναίκες.
«Ποτέ δεν είπα πως είμαι ο τέλειος άνθρωπος, ούτε προσποιήθηκα πως έχω ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που είμαι. Έχω πεί κι έχω κάνει πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει και τα λόγια που εμφανίζομαι να έχω πει στο βίντεο αυτό προ δέκα και πλέον ετών είναι μέσα σ’ αυτά που μετάνιωσα. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν καλά πως αυτά τα λόγια δεν αντανακλούν αυτό που πραγματικά είμαι. Τα είπα: είχα άδικο και ζητώ συγγνώμη», τονίζει στο βίντεό του στο Facebook ο Τραμπ.
Βρούτσης μετά τη συνάντηση με μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ: Συστήνω τον δρόμο των εκλογών το ταχύτερο δυνατό
12:49
Διον. Φιλιώτης: Διαδρομή 62 χρόνων που άφησε το αποτύπωμά της στην ελληνική φαρμακευτική ιστορία
12:48
Χαρδαλιάς στο 1ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού: Εργαζόμαστε συστηματικά για μια Αττική ανθρωπιάς-αλληλεγγύης
12:41
Στο επίκεντρο ο πρωτογενής τομέας στη Θεσσαλία - 42 επενδυτικά σχέδια, ύψους 36,46 εκατ. ευρώ
12:31