ΚΟΣΜΟΣ

Η Μελάνια Τράμπ συγχώρησε τον Ντόναλντ και ζήτησε το ίδιο και από τους Αμερικανούς

Η Μελάνια Τράμπ συγχώρησε τον Ντόναλντ και ζήτησε το ίδιο και από τους Αμερικανούς
REUTERS/ JONATHAN ERNST

Η Μελάνια Τραμπ ζήτησε από τους Αμερικανούς να συγχωρήσουν τον σύζυγό της για τις «απαράδεκτες και προσβλητικές» του δηλώσεις, οι οποίες, όπως λέει, δεν αντιπροσωπεύουν πραγματικά τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο σύζυγός μου είναι στα μάτια μου απαράδεκτες και προσβλητικές. Δεν αντιπροσωπεύουν τον άνδρα που γνωρίζω», αναφέρεται σε ανακοίνωση της συζύγου του υποψήφιου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ για τις προεδρικές εκλογές. «Ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα δεχθούν τη συγγνώμη του, όπως έκανα εγώ», προσθέτει.

Ο Τραμπ αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για τα σεξιστικά του σχόλια σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, τα οποία προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, ακόμα και στους κόλπους των Ρεπουμπλικάνων.

Ο υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, ωστόσο, δήλωσε εμφατικά ότι δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει την προεδρική του εκστρατεία, ενώ διέψευσε ότι η δημοσιοποίηση του βίντεο έχει δημιουργήσει συνθήκες κρίσης στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

Πολλά στελέχη των Ρεπουμπλικάνων, ωστόσο, ανάμεσά του και ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την αντιπροεδρία Μάικ Πενς, καταδίκασαν τις δηλώσεις του Τραμπ και δήλωσαν ότι δεν προτίθενται να τον ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ