ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο «τα χώνει» άγρια στον Ντόναλντ Τραμπ (vid)

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο «τα χώνει» άγρια στον Ντόναλντ Τραμπ (vid)
REUTERS/Dado Ruvic

Στο στόχαστρο του Αμερικανού ηθοποιού Ρόμπερτ ντε Νίρο βρέθηκε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την αμερικανική προεδρία Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός «στόλισε» τον Τραμπ με πλήθος κοσμητικών επιθέτων, αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων αλήτη, σκύλο, γουρούνι, ηλίθιο, φοροφυγά, εθνική καταστροφή, ντροπή για το έθνος που δεν ξέρει τι του γίνεται.

Φανερά θυμωμένος, ο ντε Νίρο μοιράστηκε με τα εκατομμύρια των θαυμαστών του τις σκέψεις του για τον 70χρονο Τραμπ, σε ένα βίντεο που κάνει το τελευταίο 24ωρο το γύρο του Διαδικτύου.

Η κορυφαία ατάκα με την οποία κλείνει το βίντεο είναι η εξής: «Λέει (ο Τραμπ) πως θέλει να ρίξει μπουνιά στον κόσμο; Ε, λοιπόν, θα ήθελα και εγώ να του ρίξω μία μπουνιά στη μούρη!».

Ο διάσημος ηθοποιός συμμετέχοντας στην καμπάνια «Μην ψηφίζετε» λέει ότι ο Τραμπ θα έπρεπε να «κοπεί» από τη διαδικασία. Παροτρύνει τους πολίτες, μαζί με άλλες διασημότητες, στις επικείμενες εκλογές να μην ψηφίσουν, αλλά να ενώσουν τις φωνές τους και να διαμαρτυρηθούν για όσα συμβαίνουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ