ΚΟΣΜΟΣ

Δύτης παγιδεύεται σε κλουβί με έναν λευκό καρχαρία και σώζεται (vid)

Δύτης παγιδεύεται σε κλουβί με έναν λευκό καρχαρία και σώζεται (vid)
YouTube

Τον χειρότερο εφιάλτη του έζησε ένας δύτης από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όταν βρέθηκε παγιδευμένος με έναν τεράστιο λευκό καρχαρία σε ένα... μικρό κλουβί.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Δύο νεαροί βρέθηκαν κοντά το νησί Γουαδαλούπε, στο Μεξικό, και ξεκίνησαν να κινηματογραφούν τις περιπέτειες τους.

Ένα πλοίο με αριθμό ατόμων παρακολουθεί τον ένα εκ των δύο να βουτά στο κλουβί για να τραβήξει έναν λευκό καρχαρία να τρώει τον τόνο που έχουν κρεμάσει γι’ αυτόν.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περιμένουν. Ο καρχαρίας πηδά για να φάει τον τόνο, όμως κατά κάποιο τρόπο, που ακόμη δεν έχει γίνει κατανοητός, καταλήγει εντός του κλουβιού, από την πλάγια πλευρά του.

Οι θεατές τρομαγμένοι από τη σκηνή και ανησυχώντας για τον δύτη, ανοίγουν το καπάκι του κλουβιού, που κανονικά χρησιμοποιείται για την είσοδο σε αυτό, και βλέπουν τον καρχαρία να σπαρταρά για να βγει.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα ο καρχαρίας καταφέρνει να αποδράσει και λίγο αργότερα εμφανίζεται και ο δύτης, ανέγγιχτος.

Ο άντρας τους κάνει σήμα ότι είναι καλά και αμέσως ακούγονται φωνές ανακούφισης.

«Ένας καρχαρίας πήδηξε για να αρπάξει το δόλωμα του, κατά λάθος χτύπησε τα πλάγια του κλουβιού, μπερδεύτηκε και μη μπορώντας να κολυμπήσει ανάποδα χώθηκε μέσα στο μεταλλικό κλουβί», περιγράφει ένας εκ των παρευρισκομένων.

Το βίντεο, που κυκλοφορεί στο Youtube, κάνει τον γύρο του κόσμου και οι πρωταγωνιστές δηλώνουν έτοιμοι για την επόμενη περιπέτειας τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ