Νέο «χτύπημα» κλόουν στην Ευρώπη: Επίθεση σε νεαρό στη Σουηδία
Νέο περιστατικό επίθεσης κλόουν σημειώθηκε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Σουηδία, πράγμα που ανησυχεί τις αρχές για τις διαστάσεις που έχει λάβει το φαινόμενο.
Ένας 19χρονος δέχθηκε επίθεση το βράδυ της Παρασκευής, όμως ευτυχώς παρά το αρχικό του σοκ, κατάφερε να ξεφύγει με ελαφρά τραύματα.
Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, χαρακτηρίζοντας το φαινόμενο «ανησυχητικό».
Η μανία των τρομακτικών κλόουν ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και γρήγορα εξαπλώθηκε και στην Ευρώπη. Το Ηνωμένο Βασίλειο μετρά δεκάδες επιθέσεις, σε ορισμένες περιπτώσεις αρκετά σοβαρές, καθώς οδήγησαν τα θύματα στο χειρουργείο.
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Η ακτοφυλακή προσπαθεί να κατασχέσει άλλο ένα τάνκερ στα ανοιχτά της Βενεζουέλας
19:44
ΚΟΣΜΟΣ
Ερντογάν: Δεν έχουμε βλέψεις σε ξένα εδάφη, αλλά δεν θα επιτρέψουμε παραβίαση των δικαιωμάτων μας (vid)
19:40
ΚΟΣΜΟΣ
Συνάντηση Καλίν με στελέχη της Χαμάς για τη δεύτερη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
19:28
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καισαριάνη - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
19:14
ΚΟΣΜΟΣ