ΚΟΣΜΟΣ

Εντεκάχρονη έκλεψε το ΙΧ της μητέρας της και σήκωσε την αστυνομία στο πόδι

Εντεκάχρονη έκλεψε το ΙΧ της μητέρας της και σήκωσε την αστυνομία στο πόδι
YOUTUBE

Το τηλεφώνημα που δέχθηκαν οι αστυνομικοί στο τμήμα της Φλόριντα έκανε λόγο για πιθανή απαγωγή μιας εντεκάχρονης έξω από το ίδιο της το σπίτι. Όπως αποδείχθηκε, όμως, η μητέρα της, που είχε καλέσει την αστυνομία, έπεφτε εντελώς έξω...

Η κόρη της δεν είχε απαχθεί όπως πίστευε. Αυτό που της είπε η μικρή, ότι δηλαδή πάει να πάρει το βιβλίο της που ξέχασε στο αυτοκίνητο, ήταν απλά μια δικαιολογία για να της αποσπάσει τα κλειδιά. Σύμφωνα με το nbcmiami, η 11χρονη αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στην οδήγηση σηκώνοντας ένα αστυνομικό τμήμα στο πόδι.

Περιπολικά εντόπισαν το όχημα και ξεκίνησαν να το καταδιώκουν, εντούτοις δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά καθώς το τελευταίο που ήθελαν ήταν να τρομάξουν τη μικρή και να προκαλέσουν ατύχημα. Κάτι που τελικά δεν απεφεύχθη, μια και η ανήλικη οδηγός μπήκε κάποια στιγμή στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε πάνω σε μια bmw τραυματίζοντας ελαφρά τον οδηγό της. Η ίδια δεν έπαθε το παραμικρό, θα κληθεί όμως να δώσει εξηγήσεις τόσο στη μητέρα της όσο και στις Αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ