ΚΟΣΜΟΣ

Οι νεαρότεροι εγκληματίες της Βρετανίας

Οι νεαρότεροι εγκληματίες της Βρετανίας

Το διασημότερο ζευγάρι εγκληματιών της ιστορίας, την Μπόνι και τον Κλάιντ, θυμίζει ένα ζευγάρι εφήβων στο Λινκολνσάιρ της Αγγλίας.

Ένα αγόρι και ένα κορίτσι, μόλις στα 15 τους χρόνια, δολοφόνησαν μάνα και κόρη με βάναυσο τρόπο και στη συνέχεια έκαναν μπάνιο, σεξ και είδαν τέσσερις ταινίες.

Πρόκειται για το νεαρότερο ζευγάρι που καταδικάστηκε ποτέ για φόνο στη Βρετανία. Θύματά τους, η 49χρονη Elizabeth Edwards και η 13χρονη κόρη της.

murder spalding2

Παρόλο που η 15χρονη δεν έλαβε μέρος στις δολοφονίες τους, ωστόσο κρίθηκε από το δικαστήριο εξίσου ένοχη με το αγόρι της. Η ίδια αρνήθηκε κάθε κατηγορία και οι δικηγόροι της προσπάθησαν να αποδείξουν ότι την ώρα των δολοφονιών βρίσκονταν σε ψυχική διαταραχή. Όμως, ένας ιατροδικαστής ανέφερε ότι βρισκόταν απλά σε κατάσταση συναισθηματικής αναταραχής.

Η 49χρονη άτυχη γυναίκα μαχαιρώθηκε οκτώ φορές συνολικά, δύο στο λαιμό. Μετά τις αλλεπάλληλες μαχαιριές ο 15χρονος δολοφόνος ήλεγξε αν ήταν νεκρή ή όχι. Η 15χρονη φίλη του είπε ότι την άκουγε να παλεύει την ώρα που την μαχαίρωνε το αγόρι της. Αμέσως μετά, σειρά είχε η 13χρονη την οποία μαχαίρωσε δύο φορές στο λαιμό.

Μετά τις δολοφονίες το ζευγάρι έκανε μπάνιο, σεξ και παρακολούθησε τις τέσσερις ταινίες του Twilight αν και στο δικαστήριο ισχυρίστηκαν ότι ήθελαν να αυτοκτονήσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ