ΚΟΣΜΟΣ

Έκανε έκτρωση στον τρίτο μήνα για να σώσει τη ζωή του αδελφού της

Έκανε έκτρωση στον τρίτο μήνα για να σώσει τη ζωή του αδελφού της

Στη χειρότερη δυνατή θέση βρέθηκε μια έγκυος γυναίκα από την Κίνα στην οποία τέθηκε ξαφνικά ένα δίλημμα από αυτά που κανείς άνθρωπος δεν θα ήθελε να έχει.

Η 24χρονη Γιανγκ Λι είχε μόλις αρχίσει να φτιάχνει τη ζωή της. Έγκυος στον τρίτο μήνα, ετοιμαζόταν με τον σύζυγό της για τη μεγάλη στιγμή.

Η ζωή του 29χρονου αδελφού της Γιανγκ Ζουν είχε πάρει εντελώς διαφορετική πορεία. Οι γιατροί τον είχαν μόλις ενημερώσει ότι επρόκειτο να πεθάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς είχε διαγνωσθεί με λέμφωμα για δεύτερη φορά.

Αφού είχε κάνει την πρώτη φορά μετασχόσχευση μυελού των οστών, χημειοθεραπείες και ραδιοθεραπείες, τώρα χρειαζόταν μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων. Το perfect match για τον Γιανγκ Ζουν ώστε να έχει υπαρκτές ελπίδες να ζήσει ήταν η αδελφή του. Πώς όμως θα έλεγε στη Γιανγκ Λι να θυσιάσει την ευτυχία της, την ευτυχία του συζύγου της και το ίδιο του το παιδί, το αγέννητο έστω παιδί για χάρη του. Έπρεπε να πάρει μια απόφαση. Κι οπως γράφει η Daily Mail, την πήρε, της μίλησε και της είπε την ιστορία του...

Η Γιανγκ Λι έμεινε άναυδη. Η αλήθεια είναι ότι αυτό ήταν το τελευταίο που ήθελε να ακούσει. Αλλά δεν μπορούσε να ξκεχάσει ότι ο αδελφός της ήταν αυτός που τη βοήθησε όταν προσπάθησε να ανεξαρτητοιηθεί δίνοντάς της έξτρα χρήματα καθώς το μικρό της εισόδημα από τον μισθό στο σαλόνι ομορφιάς που εργαζόταν δεν έφτανε για τις ανάγκες της. Ούτε ότι ήταν αυτός που την περίμενε κάθε απόγευμα έξω από τη δουλειά της για να την πάει σπίτι επειδή φοβόταν ότι δεν ήταν ασφαλής να πάει μόνη της. Πιστεύοντας ότι ήταν υποχρέωσή της να βοηθήσει, η Γιανγκ Λι θυσίασε την ευτυχία της ίδιας και του συζύγου της και έριξε το παιδί της.

Ο Γιανγκ Τζουν περιμένει την πλήρη ανάρρωση της αδελφής του και σύντομα θα κάνει την επέμβαση ελπίζοντας ο οργανισμός του να αντέξει. Κάποιοι χαρακτήρισαν την αδελφή του ηρωίδα. Κάποιοι την κατηγόρησαν. Ο ίδιος παντως γνωρίζει ότι της οφείλει πολλά. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ