ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Τρίτη και φαρμακερή για Κλίντον και Τραμπ

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Τρίτη και φαρμακερή για Κλίντον και Τραμπ
REUTERS/Saul Loeb/Pool

Το CNN Greece, με πρωτοποριακό τρόπο - όπως και στο πρώτο και δεύτερο ντιμπέιτ μεταδίδει ζωντανά με διερμηνεία στα ελληνικά και την τρίτη πολυαναμενόμενη τηλεμαχία μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον. Παρακολουθήστε όλη τη διαδικασία σε live blog από το δημοσιογραφικό επιτελείο του CNN Greece.

Συντονιστής της τελευταίας αυτής τηλεοπτικής κόντρας είναι ο Chris Wallace, παρουσιαστής στο Fox News, βραβευμένος με τρία Emmy και με μεγάλη εμπειρία.

Η διαδικασία χωρίζεται σε έξι χρονικές ενότητες των 15 λεπτών ενώ τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος αφορούν: Χρέος, οικονομία, μετανάστευση, ανώτατη δικαιοσύνη, εξωτερική πολιτική αλλά και την καταλληλότητα των δύο υποψηφίων για τη θέση του προέδρου.

Οι δύο υποψήφιοι θα έχουν στη διάθεσή τους από δύο λεπτά ο καθένας για να απαντήσουν στις ερωτήσεις του παρουσιαστή κι άλλο ένα για να απαντήσουν ο ένας στον άλλον.

Υπενθυμίζεται πως το δεύτερο ντιμπέιτ παρακολούθησε ένα κοινό 66,5 εκατομμυρίων τηλεθεατών - κατά πολύ μικρότερο, δηλαδή, από την τηλεθέαση - ρεκόρ των 84 εκατομμυρίων της πρώτης τηλεμαχίας.

Δείτε το πρώτο ντιμπέιτ με διερμηνεία στα ελληνικά όπως το μετέδωσε ζωντανά το CNN Greece

Δείτε το δεύτερο ντιμπέιτ με διερμηνεία στα ελληνικά όπως το μετέδωσε ζωντανά το CNN Greece

ΔΗΜΟΦΙΛΗ