ΚΟΣΜΟΣ

Εκατοντάδες άτομα στην κηδεία του μωρού που κανείς δεν γνώριζε (pics)

Εκατοντάδες άτομα στην κηδεία του μωρού που κανείς δεν γνώριζε (pics)
Getty Images / Ideal Images

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην Οξφόρδη κατά τη διάρκεια της κηδείας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό τον περασμένο Φεβρούαριο σε μονοπάτι, παρατημένο και τυλιγμένο ακόμα με τον ομφάλιο λώρο.

Παρά τις εκτενείς έρευνες της αστυνομίας, δεν βρέθηκε ποτέ το παραμικρό στοιχείο για τη μητέρα του παιδιού και κατ' επέκταση την ταυτότητά του. Οι ερευνητές που το εντόπισαν του έδωσαν το όνομα Raihana και κατά τη διάρκεια της τελετής, δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν την έρευνα μέχρι να βρουν ποια είναι η υπεύθυνη για την εγκατάλειψή του.

1 1

Αρκετό διάστημα πριν την ημερομηνία της τελετής, απηύθυναν έκκληση στους Βρετανούς και κυρίως στους πολίτες της Οξφόρδης να τιμήσουν τη μνήμη της άγνωστης μικρής, καθώς δεν υπήρχαν στοιχεία για τους συγγενείς της και θεωρούσαν αμαρτία να την κηδέψουν απουσία κόσμου.

3

Η ανταπόκριση ήταν συγκλονιστική. Εκατοντάδες άτομα έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της Rihaina και μάλιστα άφησαν δίπλα στον τάφο της λουλούδια και λούτρινα αρκουδάκια και κουκλάκια.

4 3

Συγκλονιστικές στιγμές, τέλος, εκτυλίχθηκαν τη στιγμή που οι ερευνητές των Αρχών εκφώνησαν τους αποχαιρετιστήριους λόγους τους με την πλειοψηφία των παρευρισκομένων να ξεσπά σε κλάμματα.

5
6

Φωτό: Getty Images / Ideal Images

ΔΗΜΟΦΙΛΗ