Εκρήξεις σε πάρκο στην Ιαπωνία
Αρκετές διαδοχικές εκρήξεις σημειώθηκαν την Κυριακή σε δύο τοποθεσίες κοντά σε πάρκο στην πόλη Utsunomiya της Ιαπωνίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι τρεις.
Μάρτυρες ανέφεραν πως άκουσαν διαδοχικές, δυνατές εκρήξεις. Στις εικόνες που μετέδωσε το κρατικό ιαπωνικό κανάλι φαίνονται δύο καμένα αυτοκίνητα σε παρκινγκ που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το πάρκο όπου διεξάγεται καλλιτεχνικό φεστιβάλ, καθώς και ένα καμένο παγκάκι.

ΠΗΓΗ: REUTERS/ KYODO
Στα σημεία έσπευσαν αστυνομικοί και πυροσβέστες, οι οποίοι προχώρησαν σε αποκλεισμό της περιοχής. Η αιτία από την οποία προκλήθηκαν οι εκρήξεις παραμένει άγνωστη, ενώ οι αρχές ερευνούν εάν τα περιστατικά των εκρήξεων στις δύο διαφορετικές τοποθεσίες συνδέονται μεταξύ τους.

ΠΗΓΗ: REUTERS/ KYODO
SPONSORED
ΟΠΕΚΕΠΕ: Με πολυσέλιδα υπομνήματα οι εξηγήσεις Τσιάρα-Μηταράκη- «Δεν προκύπτουν παράνομες ενέργειες»
13:55
Το μυστικό της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας: Πώς άντεξε χιλιάδες χρόνια σεισμών
13:54
Ηλικιωμένη έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο Νέο Φάληρο - Ανέβαινε τις σκάλες
13:36
Το ίδρυμα «Τάκης Ηλιόπουλος» ανοίγει τις πύλες του – Το όραμα και οι πρώτες δράσεις
13:32