ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφόνησε τον πατέρα και την αδελφή της συζύγου του για να την σκοτώσει στην κηδεία τους

Δολοφόνησε τον πατέρα και την αδελφή της συζύγου του για να την σκοτώσει στην κηδεία τους
Texas-EPPD

Θα μπορούσε να αποτελεί άνετα σενάριο ταινίας του Χόλιγουντ. Πρόκειται όμως για πραγματική ιστορία με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν Μεξικανό υπήκοο και θύματα την σύζυγό του, την αδελφή της και τον πατέρα της.

Ο Σαμουέλ Βελάσκο Γκουρόλα, ηλικίας 41 ετών ζούσε το τελευταίο διάστημα στο Ελ Πάσο του Τέξας, ωστόσο αντιμετώπιζε σοβαρό κίνδυνο να μπλέξει με το νόμο σε περίπτωση που η σύζυγός του, Ρουθ Σαγρέδο, κατέθετε εναντίον του σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, όπως απειλούσε ότι θα έκανε.

Ο Βελάσκο αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Και έκανε τις χειρότερες δυνατές επιλογές... Αρχικά προσέλαβε έναν εκτελεστή ώστε να σκοτώσει τον πατέρα της γυναίκας του, που ζούσε στο Χουάρες του Μεξικό, όπως και έγινε.

Εν συνεχεία σκόπευε να σκοτώσει την σύζυγό του όταν αυτή θα πήγαινε στη γενέτειρά της για την κηδεία του πατέρα της, ωστόσο το σχέδιο δεν εκτελέστηκε.

Ένα μήνα αργότερα, η αδελφή της Σαγρέδο βρέθηκε νεκρή στην πόλη Χουάρες. Κατά τη διάρκεια της κηδείας της, εκτελέστηκε και η ίδια η Σαγρέδο. Οι Αρχές αρχικά σάστισαν, γρήγορα όμως εντόπισαν τον ένοχο. Ο Γκουρόλα αναμένεται να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του πίσω από τα κάγκελα μιας φυλακής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ