Κοπέ: Θέλει να γίνει πρόεδρος της Γαλλίας, αλλά δεν ξέρει πόσο στοιχίζει το κρουασάν
«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα». Έτσι απάντησε ο υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας όταν τον ρώτησαν δημοσιογράφοι πόσο κάνει ένα κρουασάν με σοκολάτα.
Ο λόγος για τον Ζαν Φρανσουά Κοπέ, που είναι υποψήφιος στις προκριματικές της γαλλικής δεξιάς για την προεδρία της Γαλλίας.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe1, ο κ. Κοπέ, απαντώντας στην ερώτηση ενός ακροατή που του μετέφεραν οι δημοσιογράφοι αν γνωρίζει πόσο κάνει ένα κρουασάν σοκολάτα, απάντησε «δεν έχω την παραμικρή ιδέα». Μάλιστα εκτίμησε ότι κοστίζει «10-15 λεπτά του ευρώ», τιμή δέκα φορές μικρότερη από την πραγματική!
Μετά από αυτήν την γκάφα ο Κοπέ επιχείρησε να καλύψει την άγνοιά του με μια δόση χιούμορ: «Δεν αγοράζω συχνά γιατί, όπως φαντάζεστε, πρέπει να προσέχω λίγο, έχει πολλές θερμίδες», είπε.
Στον λογαριασμό του στο Twitter ο Κοπέ επανήλθε:
«Ομολογώ ότι ανησυχώ πολύ για τη σιλουέτα μου... Για να πω την αλήθεια, έχω σταματήσει να αγοράζω κρουασάν εδώ και πολύ καιρό»!, έγραψε.
Ο Κοπέ είναι ο ένας από τους επτά υποψηφίους για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προκριματικές που θα διεξαχθούν μεταξύ 20-27 Νοεμβρίου.
SPONSORED
Περισσότερα «χειρουργικά» χτυπήματα στον Λίβανο ζητά ο Τραμπ
17:48
Η στιγμή που στελέχη της ΕΛΑΣ έσωσαν άνδρα που ήθελε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον 6ο όροφο
17:37
Ιράν για τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ: «Θα πρέπει να αναγνωρίσουν τα δικαιώματά μας»
17:27
Φρουροί κατέρριψαν drone στις φυλακές των Χανίων - Μετέφερε εργαλεία για απόδραση
17:17