ΚΟΣΜΟΣ

Μετονομάστηκε σε... iPhone 7 για να πάρει δωρεάν τη συσκευή

Μετονομάστηκε σε... iPhone 7 για να πάρει δωρεάν τη συσκευή
Twitter

Η φρενίτιδα που επικρατεί στον «πλανήτη» κάθε φορά που η Apple βγάζει ένα μοντέλο... έχει φτάσει πλέον σε άλλο επίπεδο.

Στην Ουκρανία λοιπόν, ένας νεαρός, ο Αλεξάντερ Τιούριν, 20 ετών, άλλαξε επίσημα του όνομά του σε «iPhone Sim Seven». Ο λόγος;

Το Apple Store του Κιέβου έδινε δωρεάν την συσκευή σε 5 άτομα που θα άλλαζαν το όνομά τους, αναφέρει η Independent. Καθώς το iPhone 7 λοιπόν είναι ολίγον τι ακριβό –έως πολύ- για την οικονομία της χώρας, αγγίζοντας τα 760 δολάρια, ο συγκεκριμένος νεαρός αποφάσισε να αλλάξει όνομα και επίθετο για να το κάνει δικό του δωρεάν.

Η αδελφή του Επτά (Seven) δήλωσε σε τοπικό δίκτυο:

Ήταν δύσκολο να το αποδεχτώ αλλά και να πιστέψω πως έκανε κάτι τέτοιο. Ωστόσο, λένε πως κάθε άνθρωπος πρέπει να βρίσκει τρόπους να εκφράζει την προσωπικότητά του. Οπότε... γιατί όχι;

Ο 20χρονος παρέλαβε το συνώνυμο δώρο του την Παρασκευή και δήλωσε πως το να αλλάξει το όνομά του ήταν κάτι που το σκεφτόταν εδώ και καιρό.

Και από ότι φαίνεται, ο Ουκρανός iPhone ενέπνευσε άλλο ένα άτομο να αλλάξει το όνομά του σε MacBook ώστε, όπως γράφει στο Twitter, να το πάρει δωρεάν, να το πουλήσει, να πάρει τα λεφτά και να αλλάξει το όνομά του ξανά. (Το σκέφτηκε έξυπνα).

Κάποιοι άλλοι αναρρωτιούνται αν ο 20χρονος θα αλλάζει το όνομά του κάθε φορά που βγαίνει νέο iPhone...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ