ΚΟΣΜΟΣ

Πού είναι εξαφανισμένη εδώ και επτά μήνες η σύζυγος του Κιμ-Γιονγκ Ουν;

Πού είναι εξαφανισμένη εδώ και επτά μήνες η σύζυγος του Κιμ-Γιονγκ Ουν;

Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση τους τελευταίους επτά μήνες, εγείροντας έτσι τις εικασίες πως είτε είναι έγκυος ή έχει πέσει σε δυσμένεια. 

Οι ειδικοί που παρακολουθούν όσα συμβαίνουν στην Πιονγιάνγκ αναφέρουν πως η Ρι Σολ-γιου, που συστήθηκε ως Πρώτη Κυρία το 2012, μπορεί να έχει βρεθεί στο περιθώριο, την ώρα που η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιο-γιονγκ, ενισχύει σταθερά την θέση της πίσω από τον θρόνο.

;Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Independent, η τελαυταία φορά που εθεάθη για τελευταία φορά η Ρι ήταν σε μια περιοδεία ενός νέου εμπορικού συγκροτήματος στις 28 Μαρτίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap News της Νότιας Κορέας.

«Υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι, συμπεριλαμβανομένου του να είναι έγκυος ή ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ αυτών των δύο. Υπήρξαν πολλές αναφορές για αστάθεια στην Πιονγιάνγκ αλλά και για αρκετές απόπειρες επιθέσεων εναντίον του Κιμ πέρυσι. Είναι πιθανόν λοιπόν η Ρι Σολ-γιου να μην έχει εμφανιστεί δημόσια γιατί φυλάσσεται πολύ προσεκτικά» δήλωσε στην Telegraph ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Waseda του Τόκιο, Toshimitsu Shigemura, που εστιάζει στην ηγεσία της Πιονγιάνγκ.

Το 2013, ο πρώην σταρ του μπάσκετ των ΗΠΑ, Ντένις Ρόντμαν, που είναι φίλος του Κιμ Γιονγκ Ουν, αποκάλυψε πως 'έγινε πατέρας μίας κόρης στα τέλη του 2012.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ