ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στη Ρωσία από τις γυμνές φωτογραφίες της συζύγου υπουργού

Σάλος στη Ρωσία από τις γυμνές φωτογραφίες της συζύγου υπουργού

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Ρωσία μετά τη δημοσιοποίηση αποκαλυπτικών φωτογραφιών της συζύγου του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Τιμούρ Ιβάνοφ από τις διακοπές της σε κάποιο τροπικό νησί.

Η 45χρονη η οποία είναι μια από τις πιο γνωστές φασιονίστας στην Ρωσία και ιδιοκτήτρια μιας μπουτίκ ρούχων είναι παντρεμένη με τον κατά τέσσερα χρόνια νεότερό της Τιμούρ Ιβάνοφ.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους η Σβετλάνα «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της σε αισθησιακές στάσεις από ένα ειδυλλιακό τοπίο στην παραλία, προκαλώντας ταραχή σε όσους τις ανακάλυψαν, αλλά και στον σύζυγό της, ο οποίος κλήθηκε για εξηγήσεις, όπως και η ίδια, από τη ρωσική ηγεσία.

Στις φωτογραφίες η 45χρονη εμφανίζεται τόπλες να αντικρίζει την θάλασσα, ενώ σε μια δεύτερη φωτογραφία ποζάρει ξαπλωτή μπρούμυτα στην άμμο, με τον ίσκιο ενός φοινικόφυλλου να «αγκαλιάζει» τη γυμνή πλάτη της.

«Τουλάχιστον τώρα οι στρατιώτες μας ξέρουν για ποιας τις διακοπές πληρώνουν με τις ζωές τους στη Συρία», έγραψε κάποιος στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι αντιδράσεις ωστόσο δεν περιορίστηκαν εκεί καθώς αρκετοί ήταν και οι βουλευτές που εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους.

«Πρέπει και σε εκείνη βέβαια να γίνει επίπληξη, να τιμωρηθεί. Νομίζω ότι μία δημόσια επίπληξη θα είναι καλή για εκείνη σε αυτήν την περίπτωση. Ο σεβαστός υπουργός Άμυνας πρέπει να δώσει προσοχή στο τι κάνει η σύζυγος του συνεργάτη του», δήλωσε ένας βουλευτής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ