Έκρηξη βόμβας στη νοτιοανατολική Τουρκία
Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί σε περιοχή της επαρχίας Μαρντίν στη νοτιανατολική Τουρκία μετά από έκρηξη σε γραφεία Νομαρχίας.
Όπως μεταδίδει το CNN Turk αρκετοί έχουν τραυματιστεί ανάμεσά τους και ο Νομάρχης, η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις δυνάμεις ασφαλείας, ενώ για την ώρα ανάληψη ευθύνης δεν υπάρχει.
Να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό αντίστοιχα γεγονότα σημειώνονται σε εκτεταμένη κλίμακα στη χώρα με τελευταίο την έκρηξη που συγκλόνισε προ ημερών το προπύργιο των Κούρδων της Τουρκίας, Ντιγιάρμπακιρ. Η Τουρκία εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μετά το πραξικόπημα του καλοκαιριού ενώ με αμείωτη ένταση συνεχίζονται και οι εκκαθαρίσεις εκείνων που θεωρούνται ότι βρίσκονται 'απέναντι' στο καθεστώς Ερντογάν.
Παράνομο εργοστάσιο καπνού στον Αυλώνα και επιχειρησιακό κέντρο στα Λιόσια ανακάλυψε η ΕΛΑΣ
20:06
Στουρνάρας: Δεν επηρεάζει την κατεύθυνση της νομισματικής πολιτικής η ανατίμηση του ευρώ
20:00
Διπλή σεισμική δόνηση στην Κρήτη: 3,9 στην Ιεράπετρα και 3 Ρίχτερ στο Λασίθι
19:58
Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική - Έγιναν έξι συλλήψεις
19:54