ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Η κόκκινη γραβάτα του Τραμπ και η συμβολική στιλιστική επιλογή των Κλίντον (pics)

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Η κόκκινη γραβάτα του Τραμπ και η συμβολική στιλιστική επιλογή των Κλίντον (pics)
REUTERS/Carlo Allegri/Carlos Barria

Το παγκόσμιο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν οι αμερικανικές εκλογές και οι πρωταγωνιστές τους Ντόναλντ Τραμπ και  Χίλαρι Κλίντον.

Οι εμφανίσεις τους και οι στιλιστικές τους επιλογές, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των αμερικανικών εκλογών, αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε όλον τον κόσμο.

Ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σχολιάστηκε για την κόκκινη γραβάτα του στην ομιλία του αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών.

ΤΡΑΜΠ ΚΟΚΚΙΝΟ 1

(REUTERS/Mike Segar)

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η κόκκινη γραβάτα που φόρεσε ο Τραμπ, μόνο τυχαία επιλογή δεν θεωρείται καθώς είναι το χρώμα των Ρεπουμπλικανών. Επομένως, μετά την επικράτηση των Ρεπουμπλικανών στην εκλογική αναμέτρηση, δεν υπήρχε καλύτερη ημέρα για τον νέο Αμερικανό Πρόεδρο να την φορέσει.

"Η συμβολική εμφάνιση των Κλίντον"

Σχολιασμό για τις στιλιστικές τους επιλογές δέχτηκε και το ζεύγος Κλίντον. Η Χίλαρι Κλίντον και ο πρώην Πλανητάρχης Μπιλ Κλίντον, στην πρώτη τους εμφάνιση μετά την ήττα στις αμερικανικές εκλογές, επέλεξαν να ντυθούν στις ίδιες αποχρώσεις, και συγκεκριμένα το μαύρο και το μωβ. Η Χίλαρι Κλίντον φόρεσε ένα μαύρο σακάκι και μωβ μπλούζα από μέσα. Τα ίδια χρώματα προτίμησε και ο σύζυγός της Μπιλ Κλίντον φορώντας μαύρο κοστούμι και μωβ γραβάτα.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν άφησαν ασχολίαστη την εμφάνιση του ζεύγους Κλίντον κάνοντας λόγο για μια συμβολική κίνηση. Το χρώμα των Δημοκρατών είναι το μπλε και σε ανάμειξη με το κόκκινο των Ρεπουμπλικανών προκύπτει το μωβ. Το χρώμα που φορούσε η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον.

Οι ισχυρισμοί αυτοί ήρθαν να επιβεβαιωθούν έπειτα και από τις αναφορές της Χίλαρι Κλίντον ότι ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλτν Τραμπ «θα πρέπει να έχει την ευκαιρία να ηγηθεί».

ΚΛΙΝΤΟΝ

(REUTERS/Brian Snyder)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ