Έχασε την βέρα του πριν από τρία χρόνια και την βρήκε στο πιο απίθανο μέρος (pics)
Όταν έχασε την βέρα του πριν από τρία χρόνια, ένας 82χρονος κύριος από τη Γερμανία δεν πίστευε ότι θα την βρει ποτέ ξανά. Αλλά η ζωή του επιφύλασσε την πιο ευχάριστη έκπληξη.
Ο κύριος έχασε το δαχτυλίδι του καθώς δούλευε στον κήπο της οικογένειας. Όταν μετά από τρία χρόνια εξέταζε τα καρότα, που είχε φυτέψει, βρέθηκε μπροστά σε ένα θέαμα που και ίδιος που το έβλεπε, δεν πίστευε.
Άφωνος ο Γερμανός από το Bad Müenstereifel, βρήκε τη βέρα του κολλημένη γύρω από ένα από τα καρότα του.
Το καρότο κατά πάσα πιθανότητα άρχισε να μεγαλώνει, η βέρα βρέθηκε στο διάβα της και χωρίς να την πειράξει αναπτύχθηκε μέσα της.
Η σύζυγός του, που έχει πια αποβιώσει, πίστευε πως κάποια μέρα θα καταφέρει να ξαναβρεί τη βέρα του, αλλά δεν έζησε για να δει το πόσο δίκιο είχε.

(boredpanda)
Ουκρανία: Οι ΗΠΑ πιέζουν την Ευρώπη να μην χρησιμοποιήσει τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια
19:28
Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Ελλάδα τοποθετεί στα νησιά ισραηλινά ''έξυπνα'' όπλα που μας στοχεύουν»
19:20
Βρετανία: Η αστυνομία θα συλλαμβάνει όσους καλούν σε «ιντιφάντα»
19:15
Τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική – Νεκρός 42χρονος οδηγός μοτοσικλέτας
19:07