ΚΟΣΜΟΣ

Μητέρα ευχαριστεί τη μητριά της κόρης της και το διαδίκτυο προσκυνά

Μητέρα ευχαριστεί τη μητριά της κόρης της και το διαδίκτυο προσκυνά
Facebook/Audrey Nicole

Παράδειγμα προς μίμηση πρέπει να γίνει μια μητέρα από την Βιρτζίνια. Η νεαρή γυναίκα έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, αυτός έχει ξαναφτιάξει την ζωή του, όμως εκείνη έχει αποδεχθεί πλήρως την μητριά του παιδιού της γιατί πολύ απλά φέρεται στο κοριτσάκι της εξαιρετικά.

Θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα ενότητας και αγάπης η Όντρι Νικόλ ανέβασε φωτογραφία της νέας κοπέλας μαζί με την κόρη της στο Facebook και την συνόδευσε από ένα κείμενο που «έσταζε» πολιτισμό.

Η Όντρι έγραψε: «Αυτή είναι η νέα κοπέλα του πατέρα του παιδιού μου. Είναι τόσο γλυκιά. Της είμαι πάρα πολύ ευγνώμων καθώς όταν η Ράιλι επισκέπτεται τον πατέρα της, την ταΐζει, την φροντίζει, της αγοράζει δώρα και βασικά συμπεριφέρεται σαν να είναι δικό της παιδί».

Η μητέρα αναγνωρίζει πλήρως την συνεισφορά της Γουίτνι Μακγκρό στη ζωή του παιδιού της και ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να ξεφύγουν από την νόρμα που ακολουθεί τον όρο μητριά και να βάλουν πάνω απ΄όλα την ευτυχία των παιδιών τους.

«Γιατί οι μαμάδες συμπεριφέρονται τόσο μίζερα και με ζήλια απέναντι στην άλλη γυναίκα; Κανένας δεν είπε ότι είναι εύκολο να είσαι μητέρα ενός παιδιού που δεν είναι δικό σου. Γι’ αυτό όταν υπάρχει κάποιος που προσπαθεί, μην τον διώχνεις. Γιατί δεν χρειάζεται όλο αυτό το δράμα και θα φύγει και τότε ίσως βρεθείς με μια πραγματικά σατανική μητριά. Ναι, υπάρχουν. Τις βλέπω παντού», έγραψε ακόμη η νεαρή μητέρα.

«Ένα παιδί μπορεί να έχει δύο μαμάδες, γιατί για μένα όσο περισσότεροι άνθρωποι την αγαπούν, τόσο πιο ευτυχισμένη είμαι. Δεν θα την έκανα ποτέ να αισθανθεί σαν ξένη, είμαι εξαιρετικά ευγνώμων σε αυτή την γυναίκα».

Ολοκληρώνοντας το κείμενο της, η Όντρει παρακίνησε τις γυναίκες να «ωριμάσουν» και να επικεντρωθούν «στο να είναι καλές μητέρες... Να αγαπάτε περισσότερο, να μισείτε λιγότερο».

Στη θέα του συγκινητικού μηνύματος πολλές γυναίκες στο διαδίκτυο έγραψαν τις δικές του προσωπικές ιστορίες και έστειλαν τα συγχαρητήρια τους στην Όντρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ